Coolt tycker jag!

Tyckte det här va lite coolt..:


Reklam för Erics Pop Explosion Concert på spelo.se!! Coolt va? Tycker jag haha! :)

Men blir nog inge mer bloggning ikväll iaf.. ska till farmor snart en stund (hon bor typ 40 min bort) och sen ska jag hinna duscha när jag kommer hem innan Grey's Anatomy börjar. Good luck till mig själv...

I love Saade vol.2!!!♥

Fucking älskar Saade vol.2 som jag och Jennifer sitter och dunkar  nu!! :D♥ Love is calling lyssnar vi på nu :P Den ä fan bäst!! Eller jaa ALLA vi har lyssnat på hittills (Två nya låtar plus Hotter than fire) har vart bäst♥
Men nu vill jag koncentrera mig på låtarna, bloggar senare puss!


Eric på TV4!

Japp! Eric är med på TV4 nu och uppträdde nyss Hotter than fire!! :D♥ Och idag... släpps Saade vol.2!!!!!!! LÄNGTAR tills jag Moa och Jennifer drar hem till Jennifer efter skolan för att lyssna på den!! :) hihi.

Såhär såg han ut nyss när han sjöng Hotter than fire♥

Håller på att göra te nu och sen måste jag fixa det sista, puss!


Jobbig dag... typ

Idag var jag i centrum med Jennifer och Verro, köpte en tröja på H&M heheeh.. Skulle köpa två för hade rabattkort men hade inte syrrans klubbkort med mig för på nåt papper om det stod det att det typ va personligt och inte kunde lånas ut och bla bla bla.. hehe men iaf och jag hade inte fattat att man måste ha klubbkortet haha så då kunde jag inte använda rabattcheckan, fail.. hehe :) Å sen så har kvällen vart helt sjuuk.. inget jag ska berätta nurå iaf..
Heh.
Nu kollar jag iaf på Desperate Housewives och chattar med Verro!! :D
Så måste fokusera på tvn nu hihii.. :)


Hehe jag idag! Tröjan e en av dom jag köpte på H&M i söndags :) hehe.
see ya! ;)

Trött!

Hej hej! Tänkte strax lägga mig nu, sitter vid mitt skrivbord och gör typ ingenting, kul liv man har va?
Hehe .. känner mig inte så bra just nu, har ont i huvet, haft det största delen av kvällen och har därmed blivit lite hängig osv. Så ska sova bort det nu! I need a good nights sleep, typ. Kan inte precis säga att jag somnade fort igår, somnade väl vid 12- tiden.. och svettades som en gris, men nu blir det andra puckar!! Och är väldigt trött, och börjar 8 imorn med idrott första lektionen, det är rätt utmattande!


Typ så här trött är jag nu!


Geek

Tjohej!
Snart börjar två och en halv män , wiahooo!! :D Älskar de nya avsnitten! hehe :) Satt ska köra Super mario flash en liten stund nu innan det börjar :P Och IMORN ska jag till centrum IGEN med Jennifer och Verónica!! :) Kul! Och sen efter det vet man inte vad som hittas på.. hihi ;) Åh juste haha det va lite roligt idag på tyskan tycker jag iaf, för vår tyskalärare ville ha in våra skivor som man får med i boken för att dom typ skulle skickas in till förlaget igen eller whatever, men iaf... min är kvar i syrrans data i USA, hahaah lyckat eller vad?! Det tycker iaf jag är jätte kul!! ^^ Fast nu kanske inte alla har samma humor som jag.. Heh.
Meeen det kommer lösa sig, pappa får väl ta med den hem till Sverige igen, han åker ju till syrran under jullovet typ :) Hehe .
Men måste hinna geeka lite Super mario, satt see ya!


Haha lite muppbild från i fredags när Verro sov över..... jaa vi är lite konstiga.....!!! haha

Tror jag blivit sjopping beroende... eller så gillar jag bara nya saker?? :P

Hej! Är lite sur nu... för jag klarade äntligen boss leveln på Super mario flash (haha geek..) men precis när jag skulle få gå över till nästa sida så cepar sig hela jävla spelet!!!!!!! Så jag fick starta om... :@ snacka om sur .. och när jag körde igen från början dårå så klara jag det inte........suck.
Men men! Hehe lite mer om idag rå. Har vart i skolan som vanligt och varit med Jennifer, som vanligt typ haha :) Åååh jag vill så gärna veta om jag har vunnit Erics tävling..!!  Hoppas hoppas hoppas! :D Får nog mail eller så ringer dom för man gav ut telefon nummer.. ;) Om jag vinner asså. Hoppaaas!!!
Åååh vet ni vad jag vill göra? Shoppa mer kläder haha xP har blivit shopping galen, I know!! MÅSTE kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet och sen så KANSKE KANSKE KANSKE det blir centrum nån gång i veckan..? :) Fast ska inte slösa alla pengar heller, det måste ju räcka till två st Saade vol.2, en att ha hos mamma och en att ha hoas pappa smart va?? :P Hihi tycker jag iaf.. :)
För ska ju ha dom signerade, ska ju till TVÅ av hans signerings turnéer satte.. hehe!
Fast.. är lite tveksam till om det verkligen blir två Saade vol.2.. för kanske ska shoppa lite mer på H&M i veckan xP för häromdagen fick vi hem rabattkort på H&M som bara gäller några veckor nu.. och dom kan ju va bra att ha?! heh :D


Så här ser jag ut idag.. haha muppbild men det bjuder jag på!! :D Tröjan är ny, det va en av dom jag köpte på H&M igår.. :)!

Nu ska jag strax äta middag sen efter det blire väl DH på datan och ikväll äre Two and a half men!! :D
See ya!!♥



Alla dricker glögg nu! haha..

Tja!
Sitter och typ gör ingenting nu.. heh. Ska strax börja städa undan lite från mitt numöblerade rum :) eller jaa möblerade ju om det igår men det är nymöblerat för mig! :) Åååh, vet ni hur jävla mycket jag längtar tills på onsdag?! Saade vol.2 släpps ju då...... :D Längtarihjäl mig!! Då ska jag och Jennifer direkt efter skolan och mina gitarr typ verkligen KUTA hem till henne för då har hon fått sitt brställda ex i brevlådan!! :D Och kanske ett till, det hon vann. grr..
Heh :)
ååååh ni måste se dom här videorna....:

Fest hos Mange! :D Haha!! (hoppas de blev rätt nu xP)


<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xoVRPngoLHM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Och... Jul hos Mange!! :D haha..

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TA_nsogVKhU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ALLA DRICKER GLÖGG NU!! :D älskar det hihih :) :3 c:

see ya!!!

Uppdateringen har varit 0% den här helgen, jag veeet..

Heej! :) Sorry för dålig uppdatering nu i helgen, har typ haft tjock mycket att göra.. i fredags va jag i centrum med Matilda, sen sov Verro över hos mig, igår sov Jennifer över hos mig och då översatte vi pappas arbetsgrej till engelska, eftersom att han SUGER på det haha ;) Och sen så möblerade vi om mitt rum också... :D Är skit nöjd, men det känns lite annorlunda, heh. Idag åkte iaf jag, Jennifer och Verro till centrum! :D Jag köpte två tröjor från H&M som jag är helt förääääälskad i! :D
Men men, nu ska jag ta och kolla på Elsas Värld, som jag missade i torsdags.. :/ och sen blir det väl lite Desperate Housewives tror jag :P Men blir väl mer uppdatering sen antar jag!


Heeh.. typ fejksmile? haha ^^

puss!

Gissa vem som väntar på mig just nu? - Min säng!

Geekar DH just nu, har ätit middag för  nån timme sen, och nu äre strax dags för min säng att få lite sällskap, den börjar se lite ensam ut dära. Heh.
Å snart är mitt rum klart!! Brorsan har börjat lägga golvet nu! Och jag tror jag vet hur jag ska möblera det sen. Men mina gamla möbler, suck. Inget nytt. Men men det blir väl bra ändå sen. Och möblera, ja det ska jag faktiskt göra i mitt rum hos pappa i helgen!! Fast är inte helt hundra på hur jag ska möblera, satt det blir väl lite problem. heh. Men det löser väl sig , Verro får hjälpa mig imorn med lite förslag bestämmer jag nu!!
För imorn sover hon över hos mig, fast först åker jag till centrum med Matilda efter skolan för hon skulle handla lite saker, och det är ju alltid kul att kanske få kolla på kläder, eller vad tycker ni? :)
Men som sagt, sängen väntar på mig nu.


Hah.. jag just nu, typ.

Puss på er!


Read me

Hej!!
Idag är jag med Verro, hehe :P Iaf, efter skolan geekade vi lite super mario flash, haha.... och sen drog vi till Konsum för att köpa lite ingredienser till Fiskpuddingen som brorsan gör nu ikväll :) Yay har aldrig ätit fiskpudding hemma! Bara i skolan..
Nu glor vi på Family Guy och ska kanske geeka lite mer super mario flash. Sen om nån halvtimme blire middag, och sen vet jag inte.. för det går inte några bra program på tv ikväll.. Vet ni nåt bra kanske?
Äh, ja får gå in på tvplaneten och kolla om det går nå bra.
Jag är dålig på att komma på saker att blogga om.. heh.
Men bloggar mer ikväll , om roliga intressanta saker dårå haha!! ;)
puss

Jag= glasögonorm

Japp det är jag det. hahah. Här kommer iaf bilderna på mig i glasögon, har två par så det blir med båda paren på!:)


Det första paret (mina favoriter tror jag)!


Andra paret! Okej det är ingen skillnad..
men jag måste sluta nu jag ska äta KORV :D är skithungrig fast vi åt middag haha :P

puss på er!

Skit i DH nu, jag har nåt viktigt att säga!!!!!

Det blev ingen DH, heh. men iaf, inte det som äre viktigaste.. ERIC KOMMER TILL RIX MORRON ZOO IMORN!!!!!! :D Gissa om jag ska kolla?! Oke vissa har säkert vetat det i redan en vecka men jag fick reda på det idag. so what?! hehe :D  Han  kommer kl 8.30 då min första lektion börjar.. :/ Meeeen jag ska lyssna på mobilen i hörlurar, det får man ju göra på lektionen satte! :DHeh :P
Är överlycklig♥
Men hinner inte blogga mer nu ska kolla några snabba saker på datan och sen ska jag kolla på Grey's Anatomy lk. 21.00 yaaeeey:D

puussss!!

Heej..

Idag va jag hos optikern och hämtade mina glasögon! har två par.. heh :P
Lägger in bilder på dom sen när jag har på mig dom, snällt va? hahah.. :)
Och nu har jag kollar på musikal avsnittet av Grey's Anatomy, hade lust för det. Det är så himla bra eller hur?! Och guuuud jag ÄLSKAR när dom sjunger den där låten How to save a life, och sen när Callie sjunger The Story.. åh herregud man får ju nästan gåshud då!! Heh. Men nu ska jag ta och hinna kolla ett Desperate Housewives avsnitt innan Grey's börjar ikväll!! yey!! :D

puss på er!


Snart snart snart!

Heej igen! :D
Heheeh! sitter och kollar på Scrubs med brorsan, fast ett avsnitt jag redan sett idag som inte hann har.. suck. Men snaaart så brörjar Desperate Housewives!!!! :D OMG! LÄngtar!! :D Heheh.! :) Ett himla tjat om det jag vet ;)
Vad gör ni ikväll rå? :) heh.
Nej. nu kom jag på att jag glömt att öva på gitarren!! Fan.. men äsch jag gör väl de efter Desperate Housewives :)!
Åååh fan missade Top Model... började duscha rätt sent och sen tog ju brorsan tvn. Skit också. Men det är bara att kolla med Verro imorn om vem som åkte ut :D Hon kollar alltid på det satte.. heh! :)
Jag hejar på
Kasia och Hannah i Top Model, vilka hejar ni på? :) Ni som ser på de dårå. Hah.
Förresten, varför har ni slutat kommentera? ;( Jag älskar ju era kommentarer!! heh..

Bild från USA, jag står uppe i Frihetsgudinnan!! :D♥ Det blir lite gamla bilder nu för min kamera är hos pappa.. :/
heh.
puss!


21.00 smäller det!

Hej!
Åt nyss pasta + pastasås till middag hehe. Skulle äta tidigare men det blev inte så och det tog lite tid att göra middagen, jag är inte världens bästa kock direkt..
Nu ska jag iaf strax hoppa in i duschen, sen kl. 20.00 äre Top Model!:) och klockan 21.00 äre........:
DESPERATE HOUSEWVIES!!! :D Omg va jag längtar, alltid så spännande med de nya avsnitten!! :P Fast kommer inte ihåg så mycket från förra gången.. eller jo juste!! Omg.. man undrar verkligen vem som hade flyttat kroppen från graven eller hur?! Asså i DH.. hahah. Hoppas man får reda på det idag iaf?! :D
Läängtar till avsnittet nu! hehehh..
Aja nu ska jag hoppa in i duschen!
puss


Praoen gick skitbra!

Hej! Igår och idag har jag praoat på Orren! Det har jag ju berättat för er. Det var helt okej, igår vare inte sååå jätte kul dårå.. för då va vi med Garaget (en av avdelningarna) i tyresta by och promenerade i skogen med dom men det va ju så kallt. ugh.. men annars vare väl rätt okej igår. Och sen så va vi i deras stuga där, Troll- ladan! :) Där är egentligen avdelningen Troll- Ladan på Orren som brukar va men dom är där också ibland ;) Och det va väl sådär..
Idag var det roligare! Då va vi mest inne, ritade och lekte med barnen typ. Kul! :) Och sen va dom utomhus i typ 1 ½ timme och det var helt okej faktiskt fastän det va kallt idag med. Haha cyklade med dom på deras minicyklar, herreguud det var evigheter sen man cyklade på dom!!! :) Haha! Och efter det vare lunch typ och sen ritade vi och sånt med dom inomhus igen :P Och sen gick vi hem hehe :) Och det var en tjej som va jätte gullig!! Jag höll henne i handen när vi åkte till Tyresta och efter det så klängde hon typ efter mig hela tiden! Hon kunde liksom komma fram helt plötsligt och krama mig också :) Hur gulligt är inte det?!
Och så är mina glasögon klara också! vi ska hämta dom imorn.. Hoppas dom har blivit bra nuråå :P
Nu har jag precis kollat på DH iaf och ska väl se ett avsnitt till.. eller tyå tre till haha :D Beror på när jag ska äta, fixar maten själv för alla andra kommer hem typ sju.. och då har man ju hunnit dö av hunger redan!! :O hehe. .
Å så äre skola imorn.. :/ Orkar. Inte. Men men.. man får väl hoppas det blir en bra skoldag rå? ;) 
Aja nu äre som sagt dags för DH!!!! :D

PUSS

R.I.P. Lasse Brandeby

Hörde nyss att Lasse Brandeby har dött! Först tänkte jag bara "Vem är det?" men sen sökte jag på google och såg att det va han ju.. Bara jag som tycker det i sjukt sorgligt? För hemma hos pappa geekar vi typ Rena Rama Rolf där han är med och det är ju helt sjukt att han är död nu.. Herregud. Det är det enda man kommer tänka på nu när man ser det är att han är död. Men men...

Nu bloggar jag mer om positiva saker!
ska snart äta , det blir lasagne, det var hundra år sen jag åt det!!! och sen efter middagen drar jag iaf till pappa, för det blir närmare till Orren sen imorn. Tar inte med datan satt bloggar inte igen förrän på tisdag förmodligen!
Hehe. Men nu är jag lite nere också för en grej... hoppas det inte är som jag misstänker med den grejen då blir jag inte så glad direkt.. :( meeen jaja! det vill inte ni höra om xP
Vad gör in  ikväll?
Jag längtar till Erics skivsigneringar den 4:e i sollentuna och 11:e i Malmö!!! ska på båda med Jennifer woho! :D I'm so super happy
Och så längtar jag tillbaka till USA! Mm.. måste åka dit igen för fan.. vet ni hur underbart det var där!? Det är som i alla amerikanske tv-serier fast mer verkligt! Saknar det verkligen.. och mamma ska kanske åka dit igen typ till våren men tror ni hon tänker ta med mig då? Nääej. typisk.
Men men heheiiihi . Har iaf vart där en gång det e ju bra. Men längtar tillbaks till Forever21 också men den finns i Dubai och jag och mamma ska kanske åka dit över nyår !! :D hoppas hoppas hoppas!!!!!!


Mörk bild jag veeeet ^^
 
puss


Tidsfördriv

Nu äre dags för tidsfördriv.. 

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Krig, våld och varför allt i världen är så orättvist.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Pepparkakor, läsk, tallrikar haha..
Tre saker jag gör just nu: sitter vid datan, lyssnar på musik och skriver xP
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Sjunga en duett med Eric Saade, träffa Robert Pattinson och bo i USA i några år och hoppa fallskärm. jag vet det blev fyra saker.. haha
Tre saker jag kan: Spela gitarr, skriva fort på datan haha, och typ.. engelska?
Tre saker jag inte kan: va utan huvudvärk i en vecka haha, prata kinesiska, och stå på händer haha..  
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Masquerade (albumet), Saade vol.1 och Saade vol.2 :D
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Vet faktiskt inte..
Tre favoriträtter: Morfars stekta fläsk med löksås :P, fiskpudding och morfars fiskgratäng hehe :)

Vilken svordom använder du mest? Fuck
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? olika, oftast typ kvart i 7..
Var köper du dina matvaror ifrån? vi köper från ica maxi och så konsum tror jag
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?va med haha
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en träff med eric saade (det kostar väl en del.. :P)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? aa typ
När var senast någon stötte på dig? vet inte..
Vad åt du till middag senast?färsbiffar
Kan du vissla? JAA
Tittade du på tecknat när du var liten? Japp :)
Äger du några popband t-shirts? Nee..
När flög du senast? på väg hem från usa, den 11 september, eller typ den 12, för vi bytte flyg hehe :)
Pratar du några andra språk? engelska och lite tyska
Har du gråtit offentligt? jupp......
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? piercingar jaa, men inte tatueringar..
Vad har du med dig in på bion? POPCORN OCH LÄSK :P
Vad har du för väder? Ingen aning men typ vanligt?
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? har inte gått gymnasiet än haha
När sov du senast på golvet? ingen aning några månader sen kanske om det gills på madrass på golvet..
Gillar du din boendesituation? ja
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ 10-12 timmar annars går jag runt som en zombie hela dagen..

Är dina dagar fullbokade och stressiga? nja
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nee
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14 :D
Tror du på liv på andra planeter? njaae..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? brukar inte säga nåt till mig själv då och det känns nästan aldrig svårt faktiskt. men typ att allt blir bra?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jaa :)
Tycker du om att krama folk? vet inte ..
Äger du en digitalkamera? jaa
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Miley Cyrus ^^
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?  nee
Är du mörkrädd? japp..
Tre saker du alltid har med dig? mobil, nycklar, det är typ det haha.



Vare intressant för er? haha.. :)

Synd om mig.. hehe

Tjaa! Kom hem från Jennifer för nån timme sen , vi va i Haninge Centrum hon skulle köpa skor och lite saker hehe. och nu har jag kollat på lite Scrubs vi har typ alla säsonger hemma, nästan haha :P fast har inte sett säsong 4 än :o orkade aldrig det och sen glömde jag bort. Får väl göra det nån dag rå. :)
Å nu har jag världens huvudvärk... vet inte ens vare beror på men de e väl för att jag behöver glasögon satt hoppas dóm blir färdiga snart.. fr jag ooooorkar verkligen inte ha ont i huvet längre!! Liksom jag ser inte dåligt eller inte va jag märker liksom men ont i huvet har man fan varje dag typ.. som nåt som tränger sig in i hjärnan eller nåt. Känner mig som en död fisk just nu orkar typ inte gör nåt alls...
Imorn ska jag iaf praoa med Jennifer på Orren, nåt att se fram emot iaf :D Bara inte huvudvärken sitter kvar då, har haft den hela helgen.. :/ Men men jag tror nog den är borta imorn om jag tar alvedon innan jag lägger mig eller nåt. Fast det hjälpte inte igår dårå men.. tycker synd om mig själv just nu.. :( uuuusch ja..
see ya! ;P


Imorn blir det mer uppdatering..

Heej! Nu blir det ett litet snabbt inlägg, jag ska till Jennifer strax . :)
Har precis tagit ett varmt skönt bad :P Det behövdes kan jag ju säga.. och nu ska jag packa det sista, sover över hos Jennifer ikväll :) satt än en gång ingen uppdatering på ett tag ;( Men det får ni stå ut med tycker jag! Imorn ska jag blogga så mycket jag bara kan!! :D så får väl hoppas att jag har mycket att berätta dårå? :)
Men som sagt måste skynda mig lite nu, hehe. see ya


Biokväll

Breaking Dawn va fett med bra!! Omg säger jag bara asså.. !!!! :D längtar redan till del 2 kommer ut.. :) Men fattar liiiite varför dom satte 15 års gräns först för de va lite obehagliga scener i slutet men inte tillräckligt för 15-årsgräns herreguuud.. men men nu vare ju 11 iaf :)
Nu sitter jag och Jennifer mest och gör ingenting.. väntar på att en viss person ska logga in på msn men det händer ju aldrig.. :(
Hehehe.. har inte alls mycket att blogga om..:/  men meeen.. :)hehe kanske blir lite virrigt nuuu hehehehe!!
imorn blire väl bättre uppdatering gissar ja.. :) Ingen aning om va jag ska göra imorn dårå men haha :)
På måndag blire PRAO!! :D På Orren kuuul! Småbarn är sååååå gulliga :) Tycker inte ni det? :P :D
seeee ya orkar inte lägga ut nån bild nu hihi :)

ps: har ni inte sett Breaking Dawn, gå fan och se den NUUUUUUUUUUUUUUU isf!!!!!!!!!!!!!!!!

Breaking Dawn- part 1

Idag smäller det!! :D
Nu blire äntligen av!! Har väntat ett helt år på den här filmen och idag ska jag se den!! wohoo! :D Gissa om jag är överlycklig!! :) Och min morgon har vart helt perfekt, satt  det känns som om detta blir en bra dag.. :P
Nu dricker jag te, sen ska jag borsta håret och lite så sen äre dags att möta Jennifer. Idrott är första lektionen, veeet ni hur trååååkigt det är?! :S visst visst ibland äre väl helt okej dårå men haha fattar inte varför man ska ha det? :O man har ju typ ingen nytta av det hehe . Men det är va jag tycket de :)
Men nu måste jag skynda mig lite satt slänger in en bild ;)


Från New York :)♥

puss!


Ingen rubrik :P

Tjohej :D
Idag har jag och Jennife typ bara glott på tv, sen hängde jag med till skolan och vänta medans hon hade sitt u-samtal och bla bla bla. ;) hehe:)
Och vi såg på Titanic. Äre bara jag som blir av med typ 1 liter tårar av den filmen? :O Så sorglig.. :(
Och nu sitter vi och chattar med lite olika personer :) Har inte så mycket att blogga om just nu. :( Men IMORN ska vi iaf ÄNTLIGEN se BREAKING DAWN!!!!!! :D OMFG :) Så iaf kommer det nog inte bli mycket uppdatering dårå haha :)


Typ så här ser vi ut nu haha :) :D

See yaaaa! :)


heeeeeeeeej

Tja people! ;) Vad gör ni idagrå ?
Min dag har vart normal , typ.. och nu sitter jag och Jennifer och kollar på Sunshine Cleaning den äger :) Har sett den en gång förut då men.. hehe :)
Sen sover Jennifer över här ikväll woho!! :D Vi har ju ledigt imorn för det ska va u-samtal hela dagen fast jag hade mitt idag.. hihi :) :3 Åååååh va jag är hungrig nu.. hoppas på att det blir mat snart :P Det blir ugnsbakad falukorv med potatismos mwihihii :3
Imorn ska vi till Orren och prata lite för vi ska praoa där på måndag och tisdag då det är Elevens val i skolan och då kan man praoa om man vill :D Kuul! Satt vi praoar där, ska bli kul eftersom att det va där vi gick på dagis också !! :) Å sen efter det vettefan va jag ska göra, jag och Matilda skulle kanske till Centrum men det känns inte som att det blir av längre satte.. jaa vi får se :) På fredag blire iaf Breaking Dawn! :) Läääääängtaaaar!!!!!!♥


Aa tråkiga lilla jag..

puss !


Desperate Housewives forever in my heart♥


Hehe bild från ikvälls program :)
Men detta blir väl sista inlägget för ikväll..  förresten! På fredag ska jag och Jennifer gå och se Breaking Dawn!!!!!!!!!!!!! :D♥yaey! :)


Optikern

Hej  ! Åkte till optikern vid 4 och mötte mamma där, och hade synundersökning och sen valde jag två glasögon :) Satt snart har jag dom , om typ 1-2 veckor.. hehe.
Nu sitter jag och kollar lite på Grey's Anatomy, kollar bloggar , chattar och typ sånt. Och klockan nio börjar Desperate Housewives!! Vet exakt vad som kommer hända :D Hiihiieee!  :)
å juste omfg, glömde fan berätta !!!
BREAKING DAWN HAR ÄNDRATS TILL 11-ÅRSGRÄNS GISSA OM JAG ÄR GLAD NU?! :D
Ville bara säga det ja :)


haha lite drivbild från usa♥ :)

see ya later !! :P


5 månader, 13 dagar och 22 timmar kvar... :)

Heej ! <Är hos Verro nu vi drog till henne efter skolan (jag kanske nämnde att vi skulle göra de igår??) :) Vi har geekat ett spel med hästar haha xP och!! vi gjorde tzatziki tidigare under eftermiddagen yaaeeey!!!! :D I love tzatziki♥ tror hela jag stinker vitlök nu..?
Snart kommer iaf pappa och hämtar mig tror ja och då ska jag hem och duscha och sen kolla på nya avsnittet av Två och en halv män!! :) Lääängtar!! Och vet ni??
Om 5 månader, 13 dagar och 22 timmar så äre Pop Explosion Concert på Anexet som gäller!!! :D♥ Längar ännu mer till det!! :)
Men måste väl sluta blogga nu, det kommer mer uppdatering ikväll ! :)

puss


Farsan!

Japp jag fick min önskan i genom: vi ska se på Farsan nu ! Kul kul. och imorn äre skola igen, äre bara jag som tycker att den här helgen har gått onaturligt fort? Känns som lördag idag faktiskt men det är ju liksom söndag. hihi. :3
Vi ska fika lite till filmen också! Wiho :) och julmust måste man ju bara ha till ! Annars är man galen :) Jag är galen. I julmust. Är ni också det ? Julmust och pepparkakor älskar jag :D Julmust forever in my heart!♥


Apotekarnes är den go'aste julmusten :) mums!
Förresten, en fråga till er...:

Vad tycker ni är godast, julmust eller påskmust? Det är ju samma bara annat namn men tycker ni ändå att nåt av det är godare?

själv tycker jag att julmust är godare, bara för att det är juligare kanske ? vet faktiskt inte varför :)

puss!

Presenten check

Yay nu är presenten fixad! drog till centrum med c.j istället hehe :) Skulle köpa Wallander till pappa men hittade den inte satt det blev Farsan istället . Och nu kom jag ju på att det passasr väldigt bra för det är ju Fars dag och filmen heter Farsan. pro man är alltså , haha ;)
Hoppas på att vi kan se filmen ikväll efter han har fått den :)
Nyss har jag precis kollat på One Tree Hill, tror jag såg två avsnitt. Såg på säsong ett, dom första två avsnitten. Dom två hade jag aldrig sett men dom var himla bra!! :)
Nu ska jag geeka lite Desperate Housewives, och vänta på att det ska bli middag. klockan halv 7.. låååångt kvar och jag har inte ens ätit lunch idag!! ;( Men men that's life. typ.
Vad gör ni ikväll? Och vad ska ni äta ikväll? Själv ska man äta Fajitas, lääänge sen ! :P yummieee!


puss


Fars Dag

Idag är det Fars Dag! Har inte köpt present till pappa igen men vet exakt vad han ska få.. hehehe :) Ska dra till centrum med kanske Jennifer sen idag och köpa den hihi ;) Sen ikväll ska vi äta Fajitas, det var ett tag sen kan jag ju säga!! :P
Men just nu deltog jag just i lite tävlingar, kollar bloggar och sen ska jag strax kolla på Desperate Housewives (som sagt, jag geekar det). är på säsong 5 nu wohoo! Satt det är fem år senare :D Hahah när Gaby har blivit mullig, det känns inte ens som samma person ^^ Men nu ska jag verkligen inte prata DH på bloggen här . Det kan jag göra med dom nya avsnitten :)
Åååååh och sen en grej som ska hända på Desperate Housewives och en grej som ska hända på Grey's Anatomy vet jag.. :(
Men nu ska jag geeka DH rå, see ya later!


One Day

Nu har jag äntligen tid att blogga :D Kom hem runt halv 12 eller nåt sånt från stan, vi såg ju One Day :) Den va bra men sorglig. Varför är alla filmer bara sorgliga nu?! Ingen är ju positiv :O Iaf inte dom som går på bio. Det är alltid nåt dåligt som händer, nåt negativt eller sorgligt liksom.
Nu ska jag strax lägga mig är lite trött hehehee :)
Hade förresten askul hos Matilda ! Jag Jennifer och deras kompis Evelinn va dom enda som sov över haha men vi hade iaf jätte kul sen under natten innan vi somnade :D hihi ;)
Har kollat lite på Elsas Värld när jag kom hem (herreguuud måste läsa ut boken!!) och kollar bloggar typ bara :) Ska väl ta mig ett stort glas mjölk sen också woho! Och vet ni? Jag ska ha mitt utvecklingssamtal på onsdag och på torsdag är alla lediga satt dom ska hinna ha resten av utvecklingssamtalen och vet ni vad det betyder? Joo, att jag är ledig heeeela torsdagen!!! Fett med najs säger ja bara. Fett. Med. Najs. ! :)
Så undra va jag ska göra på torsdag?? hmm.. är väl med en kompis eller bara hemma och slappar vilket jag inte tror haha :) Är med kompisar (speciellt jennifer!) 24/7 hihi :)


Mina naglar, fixad edom igår så det är lite borta idag, ser ni vad det står? Det står ECHO, det är namnet på en av Erics låtar :)♥ På tummen äre ett hjärta och på min andra hand har jag gjort typ likadant :D

ps: ändrade planer, ser på Pang i Bygget med papi nu istället !

puss och godnatt!♥


Bio nästa

Nu ska jag och pappa till stan och se bio, En dag, heter den :) Hinner inte blogga så mycket nu, va ju hos Matilda igår och idag på hennes fest :) Meen måste gå nu rå men hehe kort inlägg. Tänkte bara skriva det satt ni inte undrar vart jag är, så ni vet att jag lever liksom :D kram

Nyduschad

Nu har jag precis duschat! :) Äter kanellängd också och är glad!! För idag kunde man nämligen köpa biljetter till Eric Saade Pop Explosion Concert !!!! OMG :D Bara dom som har gillat Erics sida på fb kunde se att man kunde för han la ut det i ett inlägg :) Så Jennifers mamma har köpt biljetterna åt oss nu oh my fucking god! :D Satt mamma ska betala tillbaks för min biljett sen och sen måste jag kanske betala mamma för min biljett hehe ;) Men mamma har inte bestämt än om jag måste betala för biljetten dårå men hoppas inte det! Men annars äre ju lugnt klart värt det!! Herreguuud!!! Glad tjej! :D

Idag va jag i skolan såklart, som vanligt. Försov mig inte nu tack och lov!! Idag vare faktiskt jättekul på SO:n , vi körde "Fyra Hörn" dvs att det kommer upp en fråga och varje hörn är ett alternativ så alltså fyra alternativ. Så ställer man sig i det hörnet vars åsikt stämmer in liksom. Och en fråga var "När är man/räknas som svensk?" och för mig är det solklart att det är när man är född i Sverige. Men nästan hela klassen ställde sig i hörn A, där det var när man har ett Svenskt Medborgarskap. Det var bara jag och fyra andra som stod i hörn B, som jag förklarade va min åsikt där jag ställt mig. Så olika åsikter verkligen!! medans jag tyckte det var solklart att det är när man är född i Sverige så tyckte nästan alla andra att det var nåt annat. Trodde faktiskt inte att våra åsikter skulle vara olika haha.
Sen drog jag och Jennifer iaf till Centrum, jag köpte en present till Matilda, jag ska till hennes födelsedagsfest imorn, KUL!!! :) Vad jag gav henne kan jag ju inte visa er nu... (det finns en chans att hon läser detta ju!) men på lördag kan jag lägga in. Ni måste få se hehe :) För jag gillade den presenten. Men ska inte avslöja mycket mer nu hihi.

Snart ska jag iaf titta på ett avsnitt av Desperate Housewives som jag gjorde innan jag duschade också hihi :D Och efter det hoppar jag i säng faktiskt. La mig halv 1 igår.... det var verkligen inte lyckat, var hur trött som helst i morse, usch nej det gör jag inte om på en vardag!


Så här ser jag ut nu! ;P

puss!


Jävla skit fucking dag

Det börja med att jag vakna. Det var ljust i rummet och jag tänkte "men vafan va ljust det e. å mitt alarm har inte ringt än... nej. nej vänta lite. säg inte att jag har försovit mig!"
Å så kollade jag på mobilen. Avstängd! Jag fattar fa i mig inte hur det gick till faktiskt.. den hade laddat hela natten och jag stänger aldrig av den innan jag lägger mig. Är hellt hundra på att jag inte stängde av den. Iaf, så hade jag typ panik och satte på den och kollade klockan. 09.06. Och vi börja kvart i 9. Inte så farligt men ändå!! Och trodde vi hade svenska i typ två timmar, o de skulle va pinsamt att komma till lektionen försent när hela klassen e där, meeen!! Jag kolla schemat å vi hade tyska men förstod ju att jag inte skulle hinna till den, det va ju bara 40 minuters tyska och bara en kvart kvar. Satt gjorde mig i ordning lite lugnt (hann inte äta frukost dårå) och sen gick jag till skolan. Resten va väl en okej vanlig skoldag, hamburgare till lunch! mums.
Sen kom jag hem, hade gitarr, va med jennifer hos mig. Och då... hon hade fått mejl. HON hade vunnit Tunigos jävla tävling med att få en signerad skiva av Saade vol.2 och en signerad poster, hon och två andra. Och gissa vad?? Hon har redan BESTÄLLT den skivan för typ TVÅ MÅNADER sen!! Och betalade för det. Så VINNER hon en till. Och gissa va hon ska göra med den? RAMA IN DEN !!!! OCH INTE ANVÄNDA DEN ALLS!!!!!!!
Dåligt tycker jag att hon vann när nån annan som inte ska få en till skiva kunde vunnit den. (Tex JAG, men även nån annan kanske!).
Men är glad för hennes skull iaf. :)
Men därför har denna dag vart piss, plus några andra skitiga saker. Och vet ni va de ironiska va? När jag upptäckte att jag hade försovit mig så tänkte jag "neej nu kanske min dag blir typ värsta sämsta , det brukar ju bli så när dagen börjar dåligt? Fast nej det här kommer bli en dag bra känner jag på mig:)) !! Såååå typiskt.
Så nu är jag lite neggo men vafan , undra varför?! men... ska försöka va lite gladare nu!
Kollar på Grey's Anatomy nu , haha diggar April!! Störtskön ju..
Följer nån av er också Grey's? :) Älskar det programmet verkligen, fast det är inte bättre än Desperate Housewives, det äre inget som är.. :D ;)
Nu efter all denna text så förtjänar ni bilder! :)


Du e min snygging duu!!♥ Don't forget that.

Aaaaw:)♥


Från Central Park i New York♥ :) Åååh , saknar USA..

PUSS!


Top Model

Hej nu kollar jag på Top Model!
Sen börjar ju Desperate Housewives woho!!
Och när det är slut ska jag öva på gitarren lite fort sen ska jag lägga mig.

puss!
ps: vet att texten blev suddig på vissa ställen :/


At Jennifers place ;P

Nu är jag hos Jennifer :) vi sjunger singstar , hon har typ tusentals!! :o :D
Och sen ikväll ska jag titta på Desperate Housewives klockan 21.00 såklart :D Nån mer som ska se det?? :) och nu är jag så taggad inför våren, vet ni varför?? För att då ska Eric ha en turné i Sverige!!! Pop Concert eller  nåt hette den :) wohoooo!!!!!!!!!!!! TAGGAD OCH SJUUUKT GLAD♥
Och nu måste jag nog avsluta inlägget det är min tur att sjunga strax, det e bara en mick som funkar !

puss


Trött tjej

Godmorrn! :) Idag är jag lika trött som igår, ja.. somnade vid halv 1 igår, men hade inte så jätte svårt att sova, som natten innan herreguuuud..
Nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag borsta tänderna sen drar jag till skolan ;) Börjar klockan 8.. :(
Och efter skolan tar jag bussen till Jennifer :D Ingen aning va vi ska göra rå men :) hihi  :3
Satt uppdateringen kommer inte va på topp idag heller.. :/ Men men .
Och ikväll äre: DESPERATE HOUSEWIVES !!!!!!!!!!!!!!!! :D Det är verkligen mitt absoluta favoprogram!! Hur kan det va så BRA?! :O Det äger♥ :)
Måste skynda lite nu !
puss!

Suger på bildcollage ;)

Hej svejs! Nu gör jag lite olika saker, bloggar , chattar, messar, tv, äter kaviamackor och lite godis vi har kvar sen helgen ^^ gottegris jag veeeet :P
Ska väl lägga mig snart, kansek vid 11 eller nåt sånt kanske tidigare. Hoppas jag kommer kunna sova bara.. :/ Men det tror jag,  i natt kommer jag somna fort :D (får man ju hoppas på ;))
Hehee.. Men hööörrniiii, ni måste kommentera mer och FRAMFÖRALLT gå in oftare eller så för min statistik är inte skyhög direkt..;( Ni kanske vill tipsa folk om min blogg? :) Inget måste såklart! :)
Här kommer lite bilder jag tog, satte ihop det till ett collage:


Satt ni vet är jag inte världsbäst på att göra collage dårå men.. får väl öva lite :D och ta mer intressanta bilder haha ;)
Det här blir sista inlägget ikväll sen hör ni inte av mig förrän imorn tyvärr men det får ni allt stå ut med!! ;)
puss!


Han kommer ju aldrig...

Eric kommer ju aldrig på Fotbollsgalan och snart ska jag byta kanal... :( åh gud hoppas jag inte måste välja mellan att vänta och se om han kommer och att se Två och en halv män.. NYA AVSNITT :O
Men nää det tror jag inte :)
btw, jag vann visst inte tävlingen jag var med i på Tunigos hemsida, för har iaf inte fått ett mejl än :( man kunde vinna Saade vol.2  och en massa affischer :D

MEN NU KOMMER DEN!!!!!! :D


                                          ♥He's hotter than fire♥

Fotbollsgalan

Tjoj igen :) Nu tittar jag på Fotbollsgalan, Eric är ju med♥ :) Men ärligt talat fattar jag inte varför man har en fotbollsgala. Va är grejen med det liksom?? :O fattar inte riktigt. Det är bara fotboll, inget livsviktigt. Inte som typ Rädda Barnen eller nåt utan bara fotboll? Meeeen det kanske är bara jag som tycker så?? ^^
Hoppas iaf Eric sjunger snart, helst innan klockan 9 , för då ska jag byta kanal till Två och en halv män :)
Woho dom nämnde nyss Eric Saade nu! :D Yaaaeeey!! :)♥

Åjuste, idag på tyskan fick vi tillbaka våra tyska- prov. Jag fick B+ ! :) Woho, pro eller vaaad? ;P hahahajj :)
Det känns inte riktigt verkligt än att jag ska få glasögon , trodde faktiskt inte det. Kanske en typ lins eller nåt dropp eller nåt sånt där, men glasögon ! Nää det trodde jag verkligen inte. Men men, det är bara att stå ut.. Det kommer iaf inte försvinna med åren, läkaren sa att det till och med kan bli sämre, men det är inte så stor chans men ändå. :(
Hehe men jag kanske passar i det? om jag har tur alltså.. haha :) Och brorsan kommer typ mobba mig säger han och jaa.. kul liv man har just nu rå. Okej bara för det där med glasögonen men ändåå hehe ;)
.. äre nån mer än jag som kollar på Fotbollsgalan? :) Lite spännande och höra folks typ "tacktal" faktiskt hehe ;D

puss!


Hos Jennifer :)

Tjenamors skogalosh!!!
Japp nu sitter jag här hos Jennifer, vi har dunkat Hotter than fire (hon är typ den ända av mina vänner som också gillar Eric :O) och dunkar fortfarande låten :) Och ikväll äre Fotbollsgala och gissa vem som sjunger där då?? ERIC!!!♥ Woho det får man inte missa!!  omg :D och sen vid 21.00 äre Två och en halv män wiho :) Va tycker ni om nya avsnitten ?? Visst saknar man Sheen lite. :( Men Kutcher är störtskön!!

Refrängen i Hotter than fire:

She's cooler than ice! Flier than wind! Hotter than fire!
This is the night, I'm burning with in, she's hotter than fire!

I say I'm flammable I'm TNT light up!

She's hotter than fire!

I say Im flammable I'm TNT light up!

She's hotter than fire!!!

Japp det va den det :) Orkar inte lägga upp nån hel jävla lyrics hehe ;)
Men nu ska Jennifer ha datan, hon bönar och beeeer på sina bara knän, satte.. ja hehe ;)

puss! :)

Jag ska få glasögon..

Jahapp..Toppen. Skitkul. Nu är jag verkligen överlycklig. NOT!
Jag ska få glasögon!! Jag vill verkligen inte!! Är närsynt på ena ögat och lite lite översynt på det andra. Kul..
Men  kommer  inte behöva använde glasögonen hela tiden , det är ju bra :) Behöver bara använda dom när jag anstränger mig, tex kollar på tv, sitter vid datan, läser, i skolan när jag är på lektion. Satt bara när jag anstränger mig som sagt ;) Skönt det, för jag tänker inte gå runt med dom hela tiden. Jag passar inte i glasögon, jag svär.
Och nu ser jag jätte dåligt när jag kollar nära bara för jag fick en ögondroppe hos läkaren och 45 min efter det undersökte dom mig, men iaf den ögondroppen kommer sitta i typ hela dagen och gör satt man ser dåligt (vilket jag gör nu dårå) och gör satt man kan bli bländad i ljuset och så där (vilket inte har hänt för mig som tur e!)
Men nu ska jag va lite mer positiv iaf :) Är hemma nu, bara engelskalektionen kvar i skolan satt ingen idé att gå, den slutar ändå väldigt snart satte.. ;) Och sen kommer Jennifer hit, så ska jag ge henne Hotter than fire singeln som jag köpte åt henne för hennes pengar eftersom hon va bortrest när Eric hade sin skivsignering. Och sen efter det drar vi till henne tror jag och då har hon en grej till mig som hon köpte i London!!♥ :D Gissa om jag är nyfiken?!
Men ska äta nu, hungrar snart ihjäl!!!!!
puss!


Today: Ögonläkaren.

Godmorgon alla ! :D Idag känner jag mig på lite glatt humör FAST jag är trött och bara sov 5-6 timmar inatt :/
Somnade inte förrän 1, halv 2 , bara för att jag har lagt mig vid 2, 3 tiden de senaste dagarna.. kul. Not. Men till slut somnade jag visst för sen vaknade jag av alarmet. ;)

Och nu
sitter jag här, bloggar lite, kollar fb, och äter frukost ;) Men måste gå snart, börjar om 20 min fast det tar bara 2 min att gå till skolan :)

Senare , efter första lektionen (tyska..) drar jag hem igen yaeey :D För då ska jag till ögonläkaren. Mindre yaey... Men måste dit, nu kan jag ju få veta vare är för fucking fel på mitt öga (ser typ INGENTING på de ena ögat , från långt håll) och så äre skönt att slippa resten av skoldagen också!! :D Stort YAEEY! :D

Men nu måste jag sluta blogga måste hinna äta upp (är seg på att äta.. hehe) och fixa lite andra saker . Uppdaterar när jag kommer hem från läkaren eller ikväll för ska va med Jennifer efter läkaren så får se om jag hinner blogga dårå. ;)
puss!


Ibland äre bara sååå typiskt

lite sur är man nui, för vet ni vad som går i kväll ? Joo, Vampyrer Suger, som jag aldrig har sett! Och gissa vem som inte har canal+ och inte kan se den? Jo, JAG! Kul va? not.
Men nu bloggar jag ju inte för att klaga :) idag va jag med Verro och vi spelade Monopol men orkade inte köra färdigt men när vi slutade hade jag 44100 kr och hon hade 3 tusen.. hihi ;)
Typiskt nu ska jag äta så jag hinner inte blogga mycket mer men ni får en bild :)


Från USA♥


Super Mario Flash (grr..)

Hej igen :D Sitter med Verro och vi har geekat Super Mario flash :D fast jag fick damp tillslut... ;(
hehe. .
Nu ska vi snart steka falukorv till lunch hihi  :) Gillar egentligen inte falukorv så mycket men om man steker det länge satt det blir lite "bränt" typ så blire gott :D annars kan jag bara äta en eller tvp stycken, sen mår jag illa.. .
Neeeeeeej, idag äre söndag, sista dagen på höstlovet :'( snyft.. men imorn kommer jag inte va  i skolan typ alls , bara på tyskan ;D För ska till ögonläkaren och de kommer ta tid för först får jag en ögondroppe, sen 45 min efter det ska dom undersöka mig satte. . ja ;)
hihi :) Nu är jag sugen på falukorv :D satt vi ska nog äta nu HEJRÅ ;)

DH

Japp jag sitter och kollar på Desperate Housewives just nu :) Ska kolla ett avsnitt till nu sen lägger jag mig. Imorn ska jag va med Verro, vi har inte varit på hela lovet.. ;( Not good ;) Hehe.
Va ska ni göra imorn ?
Nån mer än jag som typ geekar DH? :) Har älskat det i flera år♥
Detta blir väl iaf sista inlägget idag, lägger mig som sagt sen.
Satt GODNATT!!♥ Å hoppas ni alla sover lika gott som jag kommer göra :D


puss!


Juligt :D

Sitter och kollar på The Box och äter pepparkakor och dricker julmust! :P


    JULIGT!!!!!!!!!! :D


                             hehe.. ;)


Inte det godaste jag ätit

Tjolahopp igen :D Vi åt middag för en stund sen. Ankan.  Och jag kan säga er att den inte va så god... först smakade den bara vanligt typ kött men sen kände man nån konsig smak... usch! Och sen tanken på  att det var en anka också gjorde inte saken bättre.. men nääj, aldrig mer anka säger jag bara. Det var inte min grej riktigt. ;)



Ankan. Den kanske SER god ut , men det var inte precis.. och det kändes så läskigt att äta den också, liksom ANKA...uuhh..

Anka

Ikväll ska vi äta anka till middag..;( hmm.. inte direkt va jag vill äta då men men... :/ Hoppas hoppas de e gott iaf :o
Va ska ni äta ikväll? :) Kul att få veta ;)
Nu spelar jag super mario, haha, fast fick damp på det..;(  jag och dåliga/supersvåra spel funkar inte ihop liksom.. hehe :)
Sitter här och käkar godis också men är inte så jättesugen på godis just nu :o skumt, jag vet. hihi ;)
Förresten.. gå in HÄR.. och HÄR. NÄÄÄ skoja bara :D hihi. Hade inte länkat nåt kuuul vaa? kanske är lite flummig nu, har tråkigt plus inget att blogga om hihihihihiii :D
satt bloggar mer sssseeeeennnnnaaaaarrrrreeeee ikvääääl istället ok? :D Hoppas på att det går nån bra film ikväll också, hoppas hoppas hoppas :D Har ni TUR får ni ett videoinlägg också :D yaaaey!

puss!


♥R.I.P Mormor♥



Snart Eskilstuna

Japp ! Snart åker vi till Eskilstuna till mormors grav ;) Och jag hann ju skriva ett inlägg innan vi åkte, bra va ?:D
Satt nu sitter jag och äter lite lunch, de blir min frukost hihi :) Men hinner inte skriva så mycket och har inte så mycket att skriva just nuu! ;)
Men bloggar när jag kommer hem ikväll ! :)

puss

The Break Up

Juppiduppie nu kollar jag på The break up :D Den är asbra har sett den ett par gånger hihi :) Har ni sett den ?
Den är verkligen asbra men kommer inte ihåg allt :o när den slutar vet jag inte vad jag ska göra, lägga mig kanske? Det blev ju liiiiiite sent igår (kvart i 3..).. hehee.. :/
Juste..! Vet ni hur pinsamt det va förut när jag skulle gå av planet till usa? när vi va framme dårå, och de va mest amerikaner på planet. Då när vi skulle gå av och stod upp och väntade på att få gå av så tappade jag mobilen på golvet, då sa jag jätte högt: Fuck!
Typ alla glodde. Piiiiinsamt! Smidigt.. haha när man är i USA också. Skickligt va? ;)
Meeeen iaf, detta blir väl sista inlägget idag :) Och sen får vi se om jag hinner blogga imorgon bitti innan vi åker, vi åker vid 12- tiden tror ja, men jag sover ju typ till 11 eller halv 12 satte.. jaa ;)

puss!


Är med i ÄNNU EN TÄVLING hihi :)

Japp och nu är jag med hos www.louisemonica.blogg.se  !! :) Jag tävlar om att bli vinnare av Veckans Blogg
hihi man behöver ju lite fler läsare vetni ;)



Är med i en tävling!

Jag är med i en tävling hos www.bellzors.blogg.se  !
Där kan man vinna ett urgulligt ziperall- fodral till sin smartphone i valfri färg! :3
Gå in och tävla! :)


Middag ute

Japp, ikväll åt jag och mamma middag ute , typ vid Birkastan ;) Jag åt entrecote , gott va ? :) hehe.
Va tycker ni nu om bloggen? Vare bra att jag byta eller vare bajs? ;)  hihii
just nu skriver jag lite på word, tråkar.. kanske ska geeka
 sims3 ett tag ? :D faaast... det börjar bli lite tråkigt :rollingeyes: .. ska önska mig sims 3 husdjur till julen haha ;)
Imorn äre ju sån där helg satt man ska åka till gravar & sånt, då ska vi till mormors grav :) satt lär väl inte blogga mycket dårå men men. .;) ska försöka sms blogga om jag kan,
jag måste ju fixa de då på inställningar på blogg.se och bla bla bla hehe ;) Satt..
får se hure blir med de. Va ska ni göra imorn? Har ni nån grav ni ska till ? :)



puss!


Är ni med mig?!

Hoppas det! Nu har jag äntligen bytt till blogg.se! :)
Det är JENNIFER som har hjälpt mig med designen nu eller iaf med den mesta av den. Allt är inte 100% färdigt tror jag men det blir bra nu iaf ;)
Har tagit bort alla gamla inlägg så det blir tomt i början men det ska jag snabbt fylla ut ;)

Haha bjuder på en muppbild :D

puss!

RSS 2.0