Smoothie

Japp, detta dricker jag just nu:


Yummie till max! Ni får ursäkta hur dålig bilden blev, såg det nu. Meeen, man får lägga ut fulingar ibland!
Så ja, jag sitter och dricker smoothie och geekar Sims 3 Husdjur, och det har jag gjort praktiskt taget hela kvällen.. geek man är, hah! Ska geeka Sims en liiiten stund till, sen blir det 1-2 avsnitt av Grey's och sen sovdags! Mys.

Bio + shopping!

Idag åkte jag och Jennifer in till stan för att kolla på bio. Vi kom till Söder vid ca halv 1 tiden, men då var biljetterna till bion klockan 15:00 slutsåld, bara 6 kvar och skilda platser, inte så kul... så vi köpte biljetter till klockan 17:45 istället! Och medans vi väntade i så många timmar på att bion skulle börja, gick vi åt nåt håll där jag tyckte mig ha sett en Åhléns- skylt, men det var tydligen heeelt fel. Så vi fortsatte gå en stund och hittade....... en H&M- butik! :D Super happy! Hhiihi :3 så vi kollade runt lite där inne och jag köpte en gullig pyjamas! Tänkte köpa en i tisdags när jag var i centrum, men glömde bort... men nu har jag en iaf! Och efter det gick vi til´l McDonald's och käka lite, sen var vi mest vid bion och snackade och väntade. Sen var det iaf dags för bion! :) Och vilken film såg vi nu då? Simon och ekarna! Men blev en liten besvikelse, den var bra, speciellt i början, men den var också konstig och lite dålig handling mm. Så det blir väl 5 av 10 där för mig. För den var ändra väldigt bra ska jag säga, även om den var väldigt...... speciell ;)
Nu ska jag geeka Sims 3 Husdjur, yaaaey! :D
See ya!♥

Bättre nu

Ja ni läste rätt, jag mår bättre nu! Knappt nån huvudvärk kvar, så jag pallar med att sitta vid datan nu ;). Men ska lägga mig strax så jag är utvilad imorn! FÖr då ska jag nämligen inviga mitt Sims 3 Husdjur! Haha nörd :). Det kom i brevlådan till pappa idag MEN eftersom att jag är sjuk så har jag inte kunnat hämta det idag. Så det får bli imorn det, för då kommer jag vara frisk! Det vet jag. Men ska lägga mig strax, så GODNATT PÅ ER!
Ingen bild ikväll, ni vill inte se mitt sjuka jag ;).
puss

Hey! Vaknade runt kvart i 1 idag, med jord...

Hey! Vaknade runt kvart i 1 idag, med jordens huvudvärk. Så jag tog en alvedon men det hjälpte inte, bara pyttelite. Så jag har legat i sängen hela dagen.. Har mått illa ibland också och skit. Nu mår jag iaf bättre, fortfarande lite huvudvärk tyvärr. Blir väl en till alvedon snart då. Men tror inte det blir mer bloggning idag direkt, bara om jag mår bättre senare. See you later alligator! Haha..


Snart får jag flytta in!

Nu är jag verkligen dödstrött! Är dags att sova nu, om 5 minuter ligger jag nog i min säng och snarkar...
Ikväll har vi fixat på övervåningen, mina grejer ligger utspridda exakt överallt där uppe nu bara för att brorsan har gjort om mitt rum.. men nu ska jag snart flytta in igen! Längtar♥ Har jordens idé till min Eric hylla då (jag kommer ha en hylla med massa Eric saker hihi). Mer säger jag inte, det får bli en överraskning!
Men nu ska jag snarka gott! Hoppas ni också gör det ;)

puss

Dagens inköp

Detta blev dagens inköp i Haninge Centrum:


Thomas Sabo armband


Närbild på berlocken. Eiffeltornet med en pärla på är det :3♥ Hade helst velat ha Frihetsgudinnan men den fanns inte i just den butiken.. (Stjärnurmakarna)



Tröja från H&M


Lösögonfransar från H&M. Har alltid velat prova det! Frågan är bara när jag ska använda dom..??


Torrschampo från H&M. Sjukt smart faktsikt!

Nu ska jag ta och geeka lite Grey's Anatomy! Och nej,jag har inte tröttnat eller glömt bort Desperate Housewives, men ibland är det bra med lite variation. Så jag växlar mellan DH och Grey's.


Jag köpte det

Heeii! Sitter hos Jennifer nu fast ska hem strax men kände för att blogga lite iaf. Jag köpte Thomas Sabo armbandet när jag var i centrum! :D Så lägger ut bilder på det jag köpte sen när jag kommer hem. Är verkligen nöjd med armbandet, köpte en berlock , men såg tre till som jag vill ha! Spara, spara, spara. Sen har man ju födelsedag snrt också (5 månader..) ;)
puss

Goooooo' morgon!

Hey! Vaknade för typ 40 minuter sen eller nåt, hade mitt alarm på för annars skulle jag aldrig vakna, för jag somnaden runt kvart i 3 i natt... usch. Håller på att göra mig i ordning iaf, för vid 13.00 ska jag möta Jennifer i centrum :D
Idag åkte pappa och niklas till USA. Dom sitter väl på planet till amsterdam nu, eller är på flygplatsen i amsterdam eller så sitter dom på flyget över Atlanten just nu.. åååh jag önskar av hela mitt hjärta att jag var med dom! Vill till USA igen verkligen. Dels för att få träffa syrran igen och för att jag fucking älskar det landet!♥
Hoppas dom får det bra i USA iaf! :)


Jag glömde lägga ut den här förut, en jättesööt julklänning jag fick av mamma på Julafton!♥
Fast den är röd egentligen men den ser rosa ut på bilden.. men den är väldigt röd ;D

puss


Grey's

Sorry för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Det har vart fullt ös, har vart hos kusinerna två kvällar i rad, datan har vart hos mamma och sms- inlägg har jag helt glömt bort. Men jag bloggar nu iaf! Imorn ska jag till centrum tillsammans med Jennifer, jag ska shoppa loss på H&M, för jag fick presentkort på 400kr där så det är ju bra! Och så ska jag handla mitt älskade Thomas Sabo armband plus en eller två berlocker om Stjärnurmakarna har öppet imorn, men jag hoppas det, jag ber till gud. För jag vill verkligen ha mitt Thomas Sabo armband, nuuu!! Och imorn eller på onsdag kommer mitt Sims3 Husdjur in i brevlådan hos pappa till mig! :D Det blir mitt tredje Sims3 , geek jag är.. ;)
Men  nu ska jag geeka lite Grey's Anatomy säsong 2 (den jag fick av brorsan i julklapp) och dricka te. Blir väl ingen mer bloggning ikväll, men men!


Julklappar

HEJ!
Nu är Julafton över (ja för länge sen då men) och det känns så jävla tråkigt! Det var iaf jättekul hos kusinerna igår, vi fick massa julklappar också! :D Då fick jag lite smink smycken, presentkort på SF bio, och en sån där jätte smart necesär som man kan fälla ut och hänga på en krok! :) Perfekt ju!
Och nu ska vi snart åka till kusinerna igen, och äta kalkon tror jag det var. Det kommer bli supergott!! :D

Men nu kommer bilder på julklapparna jag fick igår! Fast bara dom jag fick här hemma, inte av dom jag fick från kusinerna+ tyskarna.


Älskar julklapparna jag fick! :) Fick Grey's Anatomy av brorsan, det hade jag aldrig trott! mwihhi :3


Och den bästa presenten av allt! Eric Saade tjocktröjan från saadeshop och ett signerat idolkort av Eric!! :D♥
Fick det av mamma, hon är BÄST! Omg, älskar verkligen tröjan, fast den är lite för stor men den blir ju liiite mindre om jag tvättar den och så har jag ju lite att växa i sen också! :D


Merry Christmas!

I'm dreaming of a white christmas, just like the ones I use to know. Where the treetops glisten, and children listen, to hear sleighbells in the snow.
I'm dreaming of a white christmas, with every christmas card i write. May your days be mary and bright! And may all your christmases be white.

Woho nuv är julen häääär!! :D Har längtat som faaaan, och nu är den häär! Jippiiee!!!!! :D
Har öppnat alla julklappar nu, mwihihihihii! Vi brukar inte öppna dom förrän efter Kalle Anka, men i år är det annorlunda eftersom att vi ska vara hos kusinerna under Kalle Anka och hela kvällen för en massa tyskasläktingar är där. Så vi öppnade dom nu istället!
Fick mycket vad jag ville ha, men två av de tre sakerna jag önskade mig allra mest fick jag inte..
Det var Sims3Husdjur, och ett Thomas Sabo armband som jag inte fick... det är så typiskt! Jag får aldrig det jag önskar mig allra mest, när jag önskade mig en digitalkamera tex, ja då önskade jag mig den 3 år i rad (julafton OCH födelsedag!) men tror ni att jag fick den? Nej. Så jag köpte en själv istället, ska väl göra detsamma nurå...
Men men, ska väl vara glad för det jag har fått.. men det är bara det att jag verkligen vill ha ett Thomas Sabo armband... :( För Sims3 spelet gör mig ingenting att jag inte fick, för det är ju tillräckligt billigt att köpa själv, men Thomas Sabo är mycket dyrare! Tur att jag fick en massa pengar av morfar då...
Bilder hinner jag inte lägga ut NU, gör det förmodligen senare ikväll elr imorn, för vi ska åka till kusinerna nu!
Förresten jag fick två trisslotter också. Men den ena vann jag inte på, och den andra var blöt så fyra rutor gick jag miste om...

hejrå


Snön smälter...

Japp snön smälter, sakta men säkert. Kul. Skitkul. Sämsta julen kommer det bli om det inte blir nån snö imorn!
Men men., nu ska vi vara positiva hära! ;) Ska snart dra till centrum och möta mamma vi ska köpa en julklapp till pappa. Imorn är det Julafton!!!!!!! :D Längtar♥
Hoppas jag får det jag önskar mig! ;) Fast jag kommer nog inte få allt jag önskar mig, för jag önskar mig 21 olika saker ^^


Nu har jag lite bråttom, bussen går 53 och jag ska hinna borsta håret också!

-See Ya-

Tomorrow! :DD

God kväll! Eller ja, kväll och kväll.. det är väl mitt i natten egentligen, men men. Har precis kollat DH och nu ska jag strax lägga mig, kollar lite saker på datan och fb först bara :) Och sen när jag ska sova kommer jag väl som vanligt hålla på med mobilen i typ en halvtimme först. Hahah inte det bästa sättet att somna på direkt! ;)
Men men. Nu är det Dan före dopparedan!! :D För hon är ju  efter 12.. Så imorn är det julafton! :DD Fast för mig är imorn fortfarande fredag eftersom att jag inte har lagt mig än. Åååh jag undrar verkligen vad som ligger och väntar på mig i klapparna under granen!?! :D Omg läääääängtaaar till Julafton nu!!
Fast alla säger att snön inte kommer vara kvar på Julafton.. Men det tror inte jag ett dyft på! Liksom vafan, snön ligger kvar nu, och på mindre än 24 timmar lär det väl knappast förändras! Visst, det kanske blir plusgrader men då behöver inte allt smälta bort för det. Snön är här nu, och den är här för att stanna! Det är det vi ska fokusera på! :) hiihi :3 iiiiiihhh jag längtaaar tills IMORN (JULAFTON!)!!:DD


Garvar ihjäl mig!


"Have i poop in my butt?" Guuud vad jag garvar där!




Dan före dan före dopparedan!

Ja nu är det bara 2 dar kvar till Julafton! :D Bara jag som längtar?!
Dagen har vart rätt slapp, legat och kollat på Desperate Housewives halva dagen, sedan städat och lagt ut julsaker! Satte även fram min lilla minijulgran av plast i mitt rum! JULIGT!


Min lilla plastgran! Nu är det ju inte längre i mitt rum den står i,
men man ska aldrig bryta en tradition... ;)


Tomtebloss! :D

3 dar kvar



Just nu sitter jag och kollar på Min stora kärlek på tv3. Grymt bra film, har väl sett den ett tusentals gånger förut kan man ju säga ;) 
Idag slutade vi äntligen skolan! Jullov here I come! :DD Ska bli grymt skönt att bara slappa i två och en halv vecka ungefär!  Grymt skönt. Jag drog till Verro efter skolan oich vi gav varann våra julklappar! :D Av mig fick hon två Tintin- filmer, hon är galen i Tintin :) Och av henne fick jag ett par örhängen och en bok som heter Hungerspelen som verkar bra! Ska börja läsa den så fort jag har läst ut Elsas Värld, jag är inte så bra på att läsa två böcker samtidigt, det blir liksom förvirrande. Sedan tittade på Jurassic Park hos Verro också, herregud vad bra den var! Men lite obehgliga känslor fick man som fan! 
Nu har jag skitont i huvet... har väl suttit för mycket vid tvn/datan, och så är jag förkyld typ så man kanske lätt får ont i huvet då? Ah jag vet inte, men ska lägga ifrån mig datan lite, efter att ha installerat Word, för min förinstallerade segar upp sig som fan hela tiden och jaa.,

OM 3 DAGAR ÄR DET JULAFTON!!! :D


Tidningsnaglar


Så här ser mina naglar ut just nu! Eller jaa, inte exakt sådär... mina är mycket fulare, det var första gången jag gjorde sådär satt det blir text. Bilden tog jag bara från google för att min cp kamera inte kan ta ett kort på naglarna utan att blixten kommer i vägen.
Men aja, jag gör väl om det nån annan dag , är för trött för att göra det nu (naglarna alltså) och jag måste verkligen hamna i sängs nu. Så godnatt på er, puss♥

ps: imorn ska jag gå med ziperallen till skolan när det är julavslutning. Jag och Jennifer. Och typ jätte många andra tjejer ska tydligen också det. men det kommer vara pinsamt för min ziperall är ju alldeles för stor, men såååå mysig. Men aja, kommer gå med den iaf.


omg

Imorn kommer vara en sådan skön dag kan jag säga! Man kommer till skolan, är där typ 1 timma eller så, och sen går man hem. Hur skönt är inte det? Och jag och Verro åker direkt till henne efter skolan och hos henne ska vi ge varandra julklappar! Och öppna dom såklart ;) undrar vad man får? Heahah.
Men nu ska jag ta det lite chill, kolla på ett till avsnitt av DH och lite sådär. Riktigt spännande nu, men ska väl inte gå in på detaljer, det kommer bara tråka ut era hjärnor ;)
Ouups kom på att det är Top Model final nu! DUktigt... så ska se det nu, hinne rinte slänga in en bild nu dårå men senare blir det mer inlägg!


Sky Falls Down

"We do what we gotta do, got a first class sea ticket to the moon. The star's now far away, ey, never cared about what they say. We're watching the stars, but not from afar, it feels like the sky falls down."

Världens bästa låt!♥ Fast alla Erics låtar är faktiskt bra. Men nu är texten lite knakig, fick kolla på lyrics på YouTube, och det blir väl inte alltid så rätt. (mina Saade vol.2 är hos pappa, båda två..)
Sitter iaf och typ tråkar vid datan, ska strax göra middag till mig själv, för mamma kommer hem sent, och sen ska jag sätta mig och äta framför Desperate Housewives. ;) Najs.
Så , nu är min mage matsugen!

-SEE YA-


Verro o Matilda

Tjo! Sitter mer Verroo och Matilda, vi snackar och lite annat. Och vet ni? Idag är det bara fyra dagar kvar till julafton!! :D Lääängtar!♥ Undrar vad jag får för julklappar..?? ;)
Meen nu ska jag slutsa blogga, men slänger in en bild som lovat!


(haha) Geeeee miiiiiiiig♥


Mer bilder

Go'kväll!
Sitter och typ gör ingenting, ska strax lägga mig hehe. Men tänkte passa på att säga att jag ska bli bättre på att lägga ut bilder på bloggen, det har inte gått så bra med det tycker jag, och det blir mycket bättre om det är bilder och inte bara text. Satt från och med imorn ska det bli bild till varje inlägg! Lovar.
Men nu ska jag sluta bloggar, ska nämligen geeka lite Faster than Saade innan jag går till sängs. Kan inte leva utan det! ;) Kraaam


Jonnifeer

Ciaoo! Sitter här hemma med Jennifer, vi kollar datan typ bara, hah.. Ååå så väntar jag på ett viktigt samtal. Typ. Haha ;) Sen när Jennnifer drar hem (hon måste gå snart.....:() så ska jag se DH! :D oväntat va! nej nej absolut inte. MEEEN nu tjaaatar Jennifer ihjäääl sig om att få gå in på devote... satt, jag slutar blogga...
Jennifers blogg

ciao!


Faster than Saade= Omöjligt...

Godmorgon! Sitter här och dricker juice och spelar Faster than Saade, som är helt omöjligt. Jag ligger på 45:e plats, och man ska ligga topp 20 så vinner man ett signerat Saade vol.2, men sen i rond 2 som börjar nästa vecka tror jag, så ska man ligga topp 10 så vinner man två VIP- biljetter till varlfri Pop Explsion konsert, det är det jag försöker vinna!! Men det går inge vidare.. fattar inte hur alla som ligger så långt upp på listan gör det?! Det är ju omöjligt..
Men ska fortsätta köra en omgång till bara, sen måste jag göra mig i ordning och sen dra till skolan!

SES.


Nyklädd gran


Världens vackraste (och minsta) gran♥ Har klätt den helt själv *stolt* haha :D
Blev en liten gran idag, och klädd til max blev den!

Men nu ska jag kolla dagens avsnitt av julkalendern på svt och sen kolla på Elsas Värld innan jag går och lägger mig.
Förresten, ni måste verkligen läsa böckerna! Elsas Mode, Elsas Värld och Elsas Hemlighet. Fast jag är bara på Elsas Värld, har inte läst den på ett tag.. men ska läsa den så fort jag har tid, måste ju läsa ut den nån gång!

NU BLIRE SVT/TV3 PLAY!

Sorry för helgens uppdatering

TJo!
Har inte bloggat i helgen alls, jag vet men det är för att datan har vart hos pappa och bla bla bla.. Och i fredags sov jag över hos Verro, fast det va inte planerat. Igår så va jag typ hos henne hela dagen, följde med när dom köpte julgran och sen när jag kom hem så senare på kvällen tittade vi hela familjen på film. Sen la jag mig vid kvart i 11 typ, jag veet jag lägger mig tidigt! Men har vatr så onormalt trött den här veckan, så det går inte att beskriva!! Somnade på studs igår iaf! Sjuukt trött var jag!
Nu så sitter vi hela familjen och kollar på Beck: Sista vittnet. Har sett den tusentals gånger satt det är inte så jätte kul nurå men det är det enda bra som går på tv ;) Å så har vi köpt julgran idag! Wiieeehooo!!!! :D Vi ska nog pynta den när det är nyheterna sen mellan Beck!
Är faktiskt inte så trött ikväll, men tror ändå jag lägger mig efter att ha pyntat julgranen sen!

See yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Sitter hemma hos Verro och käkar chips


Börjar inlägget med min underbara snygga älskling♥

Som rubriken säger så sitter jag hos Verro och käkar chips. Vi har precis kollat på våra betyg på dexter haha, vissa ämnen kan det nog gå bättre i. Men men, har ju gjort mitt bästa den här terminen! Typ iaf.
Vi gör egentligen typ ingenting nu, bara jag som bloggar. Det är så skönt med fredag! Och vet ni vad??

OM 8 DAGAR ÄR DET JULAFTON!!!!!!!!!!

Då ska jag och Verro ge varann julklappar :) Fast vi ska ge och  öppna dom på onsdag, då skolan slutar , det passar perfekt! För tror inte direkt att vi kommer träffas på julafton haha.
Men nu måste jag sluta bloggar, har en sak vi måste göra... heh.

ps: ikväll ska jag faktiskt blogga igen, vilket jag inte gjorde igår, fail... ;)

Mår sisådär

Hej! Känner mig inte så bra just nu, har känt mig dålig de senaste 20 minuterna eller så. Har väl druckit för lite vatten eller nåt. Har ju geekat DH också så kanske borde ta paus från tv/data? Ska nog inte hålla på med det på ett tag iaf, har ändå lite läxor att göra!

- Plugga SO (om Grekland förr i tiden och deras gudar och bla bla bla... riktigt spännande, faktiskt!)
- Läsa ut min bok i svenskan som jag tog med hem (det är en jävligt bra bok satt den läsre jag ut på nolltid!)
- Göra en bokredovisning av boken jag ska läsa ut nu.

Jaa ni ser, det är mycket att göra! SO:n måste jag läsa iaf 3 gånger, och det är ett par sidor... Så alltihop lär väl ta halva kvällen gissar jag, så ska jag äta middag i mellan också. Så nu ska jag ta ett STORT glas mjölk, gosa ner mig i soffan och börja plugga!


Mot skolan snart då

TJOhejj! sitter och spelar Faster than Saade, skitvårt spel!! Man ska köra en bil på en bilbana, mot Erics bil typ och man måste komma i mål före honom men det är ju helt omöjligt! suck.. ska fråga brorsan om han kan försöka köra åt mig sen haha ;D Hoppas för om man kommer typ top 5 eller vare va, den första ronden så får man en signerad Saade vol.2 och går väl vidare till andra ronden också fast det kan man göra ändå tror jag, köra på andra ronden. Men om man kommer top 10 tror jag det var, på andra ronden så vinner man VIP- biljetter till valfri Pop Exposion konsert  i vår!! :D Omg!!! Så är skittaggad på att klara det!
Men nu har jag lite bråttom, ska borsta håret och sen möta Jennifer vid tio över. Önska mig lycka till med att hinna det... haha.

bloggar efter skolan ofc, om jag inte mobilbloggar ;)

McDonald's mat

Yes box, nu ska man äta McDonald's, hemma dårå. Pappa hade med sig det hem , han orkade väl inte göra middag haha.
Har precis geekat lite DH, kollar tv och nu ska vi äta. Sen måste man plugga S, typ tusen miljoner sidor. gaaah! orkar inte..
Men nu är jag superhungrig, bloggar mer senare ikväll om jag inte geekar för mycket DH ;)




Bild från skolan idag som verro tog på mig...

mms_img41352 (MMS)

Bild från skolan idag som verro tog på mig. Haha såg inte den förns nu, hade glö mt bort den! XP ligger iaf i sängen nu och ska sova hehe. De blev inget DH- avsnitt, jag hann inte men det vart en kul kväll ändå, skypade ju med syrran o allt!<3 :) men är supertrött nu, vill bara börja drömma nåt sjukt knasigt nu! Godnatt......


Superduper hungrig !

Kände för att blogga lite snabbt nu! Men det får bli ett superkort inlägg, jag måste göra middagen typ nu, för pappa har gått och blivit sjuk typ. Så jag får steka mina fiskpinnar själv.. men det är jag bra på! :) HAHA...
Men nu är jag så sjuuukt dunerhungrig så ni anar inte, satt tänkte börja med maten nu, sen när jag äter blir det DH och sen Top Model. Får visst duscha efter Top Model och därmed hamna i säng sent och va skittrött imorn, kul.
Men som sagt, ska börja med min maat nuuu!

Puss!

Mycket att hinna med

Har vart i centrum och handlar julklappar till hela familjen idag! Duktig jag är! :)
Och nu så ska jag hinna se på Elsas Värld, de avsnitt jag har missat, och ett avsnitt av Desperate Housewives och sen duscha och sen kl. 20.00 är det Top Model. Men nu fick jag reda på att vi tydligen ska skypa med syrran ikväll också. Good luck med att hinna klart med allt...
Men har ju trots allt inte skypat med camilla på ett tag så det blir väl kul.
Men nu måste jag iaf hinna se på Elsas Värld satt man får nånting gjort.

bloggar mer ikväll om jag hinner!

SES!

Trött


Snygg frilla! ;) Haha.

Go'kväll, sitter och typ gör ingenting, ska se tv strax typ. Dagen har vart normal, imorn börjar man lite senare än vanligt för att se småbarnen lussa, och missar därmed idrotten. Najs! Idrott har aldrig vart mitt favoämne tyvärr.. :/
Men ska se Two and a half men nu, det har visst redan börjar. Godnatt på er, detta blir det sista inlägget för ska väl lägga mig sen när Two and a half men är slut, är sjuukt trött!

ciao


Bara lite mer än en vecka kvar till jul.

Sitter och kollar på DH nu, och äter pepparkakor och dricker te. Typ tråkigt liv haha.
Det blev håltimme på tyskan som jag hoppades på! :) Naaajs!
Imorn blir det fördmodligen centrum med Verro, ska köpa julklappar. Så måste jag ta reda på vad syrran önskar sig, jag kan ju inte skita i att ge henne en julklapp bara för att hon inte är i sverige liksom. Heh. meeeen, jag ska ta och kolla några fler avsnitt på Desperate nu, ciaoo!


Hoppas jag får den häääääääääääääääääääär!!!!♥


Hoppas hoppas!! :P

Sitter i skolan nu och väntar på tyskaläraren. Men hoppas hon inte är här för vi börjar tjugo över och nu är hon snart halv (på min mobil iaf..). Och minikonserten med eric var helt fucking awesome!! Och igår kom vi hem med tåget vid tjugo i elva. Gissa om jag var trött! Slockande direkt när jag kom hem. Hahaa.


Ligger i sängen och ska sova nu. Jennifer ...

Ligger i sängen och ska sova nu. Jennifer sover typ redan, den tråkmånsen ;-) imorn är det Erics minikonsert plus skivsignering! Då köper jag en saade vol.2 och Hotter than fire singeln att få signerad!!:-D längtar:-* men jag måste väl försöka sova nu, är ju trots allt rätt trött men har svårt att somna ibland. Sov gott!


Sitter på tåget till malmö nu. Bloggar und...

mms_img16201 (MMS)

Sitter på tåget till malmö nu. Bloggar under helgen via mobil. (haha min mobilkamera har inte bra kvalitet)


SMS-inlägg

mms_img52482 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img52482 (MMS)


Vägrar byta!

Blogg.se är ju helt cp, och tydligen ska det vara bättre om man är inne på google chrome istället (det är när man ska skriva inlägg som det hamnar bakom reklamen, lite av de) men jag tänker inte byte! Jag ger aldrig upp!Det kommer ju säkert fixa sig förr eller senare, hoppas jag. Ger iaf inte upp.
Nu har jag precis vart hos Jennifer , och fy fan vad kallt det är utee!!! Seriöst jag tappade halvt känseln i mina fingrar.. Usch ja!  Men nu kanske snön kommer tillbaka, massor med snö! Hoppas hoppas hoppas :D

Men fan nu måste jag plugga... med te och pepparkakor till också. Och sen ska jag väl ta och kolla på DH! :)
Det tröttnar man aldrig på. Aja, fysiken väntar.......


Sovmorgon!!

Jaupp, det blev sovmorgon idag! :D Vaknade runt kvart över 7 och låg och drog mig lite i sängen och då fick jag ett sms från skolan att första lektionen var inställd, jag verkligen älskar när sånt händer!
Så nu börjar jag 10.05 istället så ska göra mig i ordning det sista nu, sen dra till skolan.
Och när jag kommer hem har jag rätt mycket kvar att plugga.....

- Instuderingsfrågorna 15-43 i fysik (asjobbigt, hann ju inte ens färdigt med allt igår..)
- Läsa om Egypten i historiaboken men kommer inte ihåg sidorna..

Okej det kanske inte låter så mycket men det är det faktiskt! Kommer aldrig hinna klart, och så måste jag ju packa ikväll också.. :/ FAIL.


På söndag på söndag på söndag!!! :D

Har precis sett två avsnitt av älskade DH och nu bär det strax av till sängen! Blir ingen ny jävla header för det failade bara när jag gjorde den och sen blev allt fel... men jag ska göra en ny header sen efter jul :) Hoppas den blir bra dårå! Sen imorn börjar skolan vid halv 9, skönt med lite "sovmorgon" typ.
Och på fredag bär det av till Malmö! Och på söndag... Erics minikonsert! :) Längtar längtar längtar!! Längtar så tjockt obeskrivligt mycket, och då ska jag va med i alla tävlingar, för i söndags va vi inte det för vi kom lite senare än när de första tävlingarna var. Hoppas jag vinner nån! Man kan vinna: (iaf i söndags, gissar att det är samma denna gång.)

- Två biljetter till Pop Explosion♥
- En inramad poster, signerad av Eric♥ (och just den kan man endast få tag på där i dom tävlingarna!)

- En typ Eric Saade T- shirt, tror jag det var♥
- Erics handskar!♥ (gissar att han haft på sig dom.)
- Samsung Galaxy S mini.

Kommer inte ihåg om det var nåt mer, men tror inte det.
Men nu börjar man bli trött här, sov sött!♥


Pluggar

Sitter här och pluggar fysik just nu, tjock tråkigt! Finns faktiskt inget tråkigare. Och man fattar ingenting heller, plus att vår fysiklärare typ suger haha, men men. Det är bara att plugga hårt!
Sen ska jag göra en ny header, är inte ett dugg nöjd, och har kommit på ett bättre sätt att göra den på och göra den grym! Haha hoppas den blir grym då bara.. ;) Men nu ska jag fortsätta ägna mig till fysiken och en ny header
See ya!


...

Hej! Sitter och typ gör ingenting på datan och äter frukost.. och är fortfarande skitglad över att det ´kommer en till säsong av Desperate Housewives!
Men men, idag är det onsdag. OMG jag kom precis på att jag måste in på YT och se om videon till Hotter than fire är ute än eller om den kommer senare på dagen!!
Så.. bloggar mer senare,m hade inte mycket att skriva just nu ;)

puss


Jag visste det!

Hah, jag visste det! Jag visste att det inte var det sista avsnittet NÅNSIN av Desperate Housewives i denna säsong! Det är ju i nästa säsong till våren såklart! För jag har följt DH i flera år och dom skulle ALDRIG sluta på hösten och allt som  måste med i slutet av en tv-serie skulle aldrig få plats på 55 minutersavsnittet som var ikväll. Hah! Men jag tror inte att Bree kommer ta självmord, för Renée kommer typ komma efter och gå in i hotellrummet för hon tror att Bree har en affär med Ben eller nåt och då ser hon att Bree tänker ta självmord och övertalar henne att inte göra det! Och Chuck blev ju överkörd satte..! Men ett problem ju bara...  vem körde över honom? :O tror nog det var Bree för hon va ju typ fan full när hon körde eller nåt eller så är det typ Mike... skulle inte förvåna mig! Eller så är det Ben. Hm.. svårt här haha!
Fan vad jag känner mig som värsta geeken nu, sitter och skriver om DH avsnittet och vad jag tror ska hända.. haha nolifer man är här va? Men nu kan jag inte sluta längta till våren!!!!!! :D♥

Men åååh, vet ni vad jag vill ha från www.sv.saadeshop.com? Det här:


Skitsnygg! Det står ju Eric Saade, då kan det inte va annat än snyggt!♥ Den måste man ju ha.. :)


Men den här är också sä jävla snygg!!♥ Måste ha...!


Den här gillar jag också!♥

Önskar mig dom här i julklapp, men mest den svarta med luva fast ändå den gråa... och T- shirten. Eh fuck, det går ju inte att bestämma sig hära.

Missade Top Model igen- lyckat!

Sitter här och ser på Scrubs med brorsan. Försökte verkligen plugga matte förut men det gick inge vidare, så jag skiter i rött kapitel, det är ju ändå inget måste, bara att det är bra att göra det.
Ååh Scrubs är så sorgligt just nu, det är avsnittet där dr. Cox typ bästa vän visar sig ha Leukemi.Sååå sorgligt!!! ;(
Haha bästa kommentaren också när JD säger till han Ben att han har leukemi...
JD: "Ben you have leukemia"

Ben: "...That sucks."

Haha det tyckte jag var himla roligt iaf.
Nu ska jag titta på Top Model som jag som vanligt glömde att det gick ikväll... men nu kan jag iaf se vem som åker ut! ;)

see yaaaaaaaaaa!

Desperate= Bästa tv- serien EVER! haha kommer inte på bra rubriker...

Sitter och övar på gitarren och pluggar just nu. Eller jag pluggade snarare. Fick damp på matten bara när jag skulle jobba rött, är tyvärr för dum för rött, klarar bara blått kapitel! Men ska försöka igen strax. Hoppas det blir bättre då för imorn har vi matteprov, usch jag hatar prov! Och på fredag är det fysikprov, blöö. men men det är bara att stå ut! Jag ska inte klaga, iaf inte här på bloggen för varför ska jag tråka ut er? ;)
Sen efter allt pluggandet och förmodligen efter middagen, när det nu blir, så ska jag kolla ett avsnitt av Desperate på datan och sen klockan 21 är det... Desperate Housewives på tv:n! Älskar de nya avsnittet, dom går inte att leva utan!!! Beroende!
Nu ska jag iaf återgå till matten, kram! 


BYE!

Hoppas bilden kommer upp nu . En mangabild...

mms_img59209 (MMS)

Hoppas bilden kommer upp nu . En mangabild ja rita på bilden haha de skulle va självporträtt i mangaform. Likt va? Not! Sitter å bussen till centrum nu helt själv för jennifer o verro tog 24an som kom bara typ två min före satt jag kommer väl dit fortare än dom hoppas jag:-D men nu ska jag slutra skriva de går inte att skriva när händerna är istappar.


Nu när jag skulle skriva rubriken upptäckte jag att mitt tangentbord är snett!Hah...

Snön som kom ikväll var inte mycket att hänga julgran på! (eller hur man säger) Det kom pyttelite- som man inte ens såg! Får hoppas att det snöar rejält under natten då.
Har precis fikat på lussebullar (Åååh, såååå juligt!!) och nu ska jag sätta upp håret i flätor (måste lära mig att göra inbakad fläta nån dag!) och sen lägga mig. Är rätt så trött och vi har idrott första lektionen imorgon, och då är det det jobbigaste som finns att vara för trött.
Och imorn blir det centrum med Verro! Vet att jag är där ofta, men inte alltid så köper jag nåt och nu har jag presentkort på H&M som jag inte vet om jag har använt så ska kolla det imorn samtidigt som Verro skulle köpa nån tröja.


Tog den här bilden i USA♥


Nu äntligen kanske den kommer!!!

Hej hej! Nu är jag superduper huperruper glad!! Och vet ni varför? Joo, för att det har nämligen snöat hemma hos Jennifer, och då är ju snön på väg hit!! Det måste den vara! Jag kommer skrika av glädje om/när den kommer ikväll! Vet ni hur mycket jag har längtat eller?? Är superglad, verkligen! Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas att snön kommer hit till Vendelsö nu då. Annars är det fan orättvist. Men ja den måste ju komma! Annars blir jag sur!!!
Det var den glädjenyheten jag ville meddela bara, är verkligen super happy!  

Godmorgon!

Sitter och äter frukost nu, havregrynsgröt, det va ett tag sen man åt det! Kollar runt lite på bloggar och fb också, sen när jag ätit färdigt ska jag fixa det sista och sen dra till skolan. Tyska första lektionen, och den är faktiskt helt okej! Nu när man börjar fatta mer av tyskan och grammatiken och sånt där så blir det faktiskt roligare!
Men är rätt trött... ikväll ska jag lägga mig tidigt, direkt efter båda Two and a half men avsnitten har jag bestämt! Hoppas bara det blir så nu, är inte så bra på att hålla mig till mina planer.. haha.


See ya!


Good night

Säger godnatt nu, aa jag vet att jag lägger mig för sent... men jag hade sån lust att se ett till DH avsnitt, men det ångrar jag nog nu, kommer va supertrött imorn! Men men det är väl smällen man får ta, haha. Lyssnar på Without tou I'm nothing nu,  så grym den är, vet att jag sagt det några tusen gånger men den är så sjukt bra!♥
Wow nu börjar jag bli rätt trött här! Satt bloggar mer imorn bitti efter julkalendern gissar jag! Den är spännande nu... haha ;)


Lite galen hära...

puss!

ps. jaa jag vet att mina bilder inte blir dom bästa, men jag bjuder på dom ändå! :)

Vad tycker ni om min lilla "juldesign"?

Nu är designen NÄSTAN färdig här på bloggen, min lilla "juldesign". Men det är EN sak som inte funkar...... jag kan inte lägga in snöflingor på bloggen!! Vet inte vad som är felet, jag lägger in men det funkar inte!! Nån som vet hur man ska göra?? Blir så frustrerad här. Men men, vad tycker ni hur den har blivit hittils då? Jag är rätt nöjd, haha. Men hinner inte blogga mer, ska duscha och sen försöka se två avsnitt av Desperate Housewives innan jag lägger mig sen ikväll. Skola imorn suck. Det är bara att stå ut! Det är ju trots allt bara 5 ½ år tills jag tar studenten! ;)

 

Ingen jul utan snö

Nej det blev ingen ny design igår, jag hann tyvärr inte färdigt... Men ska försöka idag, efter Sollentuna! För jag vill ju att det ska bli juligt på bloggen, för det känns ju inte så juligt i verkligheten. Ingen snö, och visst, julkalendern har startat men det känns inte som jul ändå. Det är ju så trist och grått ute, det känns mer som... oktober. Det blir liksom ingen jul utan snö.
Men måste gå nu, ska fixa det sista sen ska vi till Sollentuna på Erics lilla minikonsert plus skivsignering, omg!


Tog den här på Allsång på Skansen i somras♥

Ny design på gång

Håller på att göra en ny bloggdesign, en julig design ska det bli, med snöflingor och allt. Hoppas det blir bra!
Men det kan ta ett tag, måste få till en skitgrym header, och det är inte jag så bra på.. så vi får hoppas på det bästa! Men måste fortsätta med headern nu om den ska hinna bli färdig ikväll! puss


Så här blir bilderna utan min digitalkamera... haha!

Längtar så grymt mycket till imorn

Sitter här och lyssnar på Without you I'm nothing, den är så grymt bra!!♥ Älskar refrängen på den.
Har typ geekat DH nu och ska såklart fortsätta med det :) Sen när mamma är hemma igen ska vi köpa eller hyra nån film till ikväll, yaey! :D Det får bli nån skitbra då.. Och vet ni vad som händer imorn?? Erics minikonsert plus skivsignering i Sollentuna!! :) Ska dit med Jennifer, kommer bli så grymt! Så ska jag köpa Saade vol.2 där också såklart satt Eric kan signera nåt åt mig :) Och NÄSTA söndag... då ska vi till Malmö!! :D Jag, mamma, brorsan och Jennifer, för då har Eric en skivsignerings- minikonsert där också! Satt då måste jag köpa ännu en Saade vol.2. YES BOX. heh .
Men ska fortsätta geeka Desperate Housewives nuu, see ya!

Tomorrow I'm forever alone...

Sitter och tittar på DH, som vanligt, och guud vad spännande det är! Haha fast har ju sett avsnitten som jag ser nu förut men ibland är det bara kul att se dom igen! Och till mitt försvar så var det ett tag sen jag såg det avsnittet jag såg nyss. Äter också pepparkakor just nu, muuums! Längtar tills vi ska baka! När det nu blir? Hmm..
Jag var med Verro idag också efter skolan, vi hade skoj! Kan man säga :)
Men imorn är jag övergiven, forever alone typ. Åååh jag som alltid har fullbokade helger!! Men inte nu nej. Fast det kan ju va positivt... det blir ju mer tid över för DH! Geek som man är... ;) Nu ska jag fortsätta kolla, som sagt, geek!

puss


A cinderella story

Sitter här och tittar på A cinderella story, skitbra film! Har sett den nån gång förut, för känner igen den men kommer inte ihåg så mycket.Åååh jag minns inte slutet heller så det är jätte spännande haha! :P Sen när filmen slutar ska jag typ se ett avsnitt av Desperate Housewives och sen lägga mig. Är redan dödstrött men det är lite läskigt att lägga sig nu , ensam... fegis jag vet! Sen imorn äre ju skola som vanligt, längtar till tekniken då vi ska fortsätta med våra hus! :) Vi gör dom i kartong, man ska bli klar imorn, haha good luck, jag har typ mer än hälften av inredningen kvar... hah. Å på syslöjden ska jag göra klart mitt tjocka får som jag håller på att broderar!! :) Hoppas det blir skitgulligt! Fast kommer ta ett tag att göra klart den, har redan jobbat med den på två lektioner och är bara klar med hälften av anisktet haha. Men däremot så har jag ju gjort en väska samtidigt också... men den är klar nu. Men vet ni vad jag längtar till?? Hemkunskap! Som vi kommer att ha efter jullovet, wiiiii!!!! :D Kommer bli jätte kul att få baka och laga mat mm. ! :) För hemkunskapen vi hade i 5:an va askonstig, inte lika bra som den är nu i 7:an vad man har märkt av de andra klasserna iaf. Heh. Oj det har blivit ett rätt långt inlägg och jag har babblat på om ingenting haha! Men kan inte komma på så mycket att blogga om... ;( Men ska återgå till filmen nu, puss!

Hotter than fire!

Yes box lyssnar på Hotter than fire med Jennifer nu!! :) eller jaa, lyssnar på hela vol.2 rå men.. just nu vare Hotter than fire men nu äre Love is calling, bästa låten!! :D Eller alla är så jävla bra!
Heh :)
Snart kommer Moa också, woho! :D Åh sen nån gång senare gör vi middag iaf jag och Jennifer och sen ikväll är jag ensam hela natten typ, pappa kommer hem två i natt haha. Och jag är väldigt mörkrädd och ska försöka SOVA sen när jag är helt själv, omg! Vågar jag?  haha såklart man vågar men jag kommer fan ha panik.. meeeen de blir väl kul också får man ju hoppas på? :D Men typiskt, det går inge bra på tv ikväll, men får försöka hitta nåt satt jag kan hålla mig sysselsatt sen när Jennifer och Moa drar hem.. höh, good luck! heeeh :)

Men bloggar mer senare ikväll när jag har panik! ;)

puss

God morgon

Sitter och äter frukost nu, en risgrynsgröt vi köpte igår som det stod "Lyxig Tomegröt" på haha så den måste man ju bara ha!! :) fast... den va inte så god ;( Men men! Och såg nyss julkalendern också den får man ju inte missa!!! Det är ju en tradition ju, typ. Sen idag äre typ som vanligt i skolan , förutom en grej som jag är skit nervös inför!! Hoppas det går bra iaf :) Men nu hinner jag inte blogga mer, ska äta upp sen möta Jennifer för att gå till skolan och jag är ju liiiite seg på att äta så jaa..... hehe ;)

see ya!

RSS 2.0