Shopping på stan!

Jepp jepp jepp,  idag har jag shoppat i stan! :D Detta fick jag med mig hem:


- Tröja från H&M (dålig bild men så blir det när man tvingas fota med webbkameran hahah)

STRÖSSEL CHOKLADLINSERSTRÖSSEL MINIGELÉHALLONSPRITSPÅSE
- Chokladlinser, minigeléhallon och sprits från Lagerhaus. Perfekt när man ska göra cupcakes! Som jag har bakat idag btw :)


Stolt ägare av en tjugolapp

Jag städade mitt rum idag, som btw var hur stökigt som helst! Och gissa vad jag hittade på golvet, nedgrävt bland alla kläder? Joo, en tjugolapp! :D Gissa om jag blev glad?? :D :D


hahah :D

Nu händer det grejer

Nu nu nu nu nu händer det grejer alltså! Är på sånt superhumör satt jag tänker börja med ny design till bloggen nu! :D Har tusen idéer så vi får se hur det utvecklar sig..... :) Men har ni tur så kommer nya header iaf upp ikväll så får ni se hur det har blivit! :D Spännande eller hur?! :D Nämen nu ska jag börja. Efter det/under tiden , så ska jag svara på era bästa kommentarer som jag halkat efter med! :O Not good.



Bättring bättring

Uppdateringen ska bli bättre. Från och med imorn lovar jag och svär på att jag ska uppdatera som fan,och det ska bli mycket bättre! Ny desigh på väg också, väntar bara på att Jennifer ska skicka en bild till mig som hon har tagit.... :)


Just nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy. Dessutom är jag lite sur på mig själv... mitt nördande med att se Grey's på datorn, alla de gamla säsongerna, gjorde satt jag helt glömde bort Desperate Housewives igår! Jag som aldrig glömmer bort när det går! Jag hade inte ens en tanke på hela dagen på att det gick. Och vet ni varför, varför jag missade det? För att jag var för upptagen av att glo på Grey's! Nej men gud gud gud, dessutom har jag drömt om Grey's två nätter i rad nu! Så pausar lite från det. Ska inte se på det förräns imorn, har faktiskt inte sett det idag! De gamla avsnitten alltså.
åååh nu var det helt plötsligt jättesorgligt på Grey's!! :( :( Det var en kvinna som hade väntat på att hennes kille skulle fria, i ÅTTA ÅR. Men som vanligt fick hon bara ett halsband på alla hjärtans dag, som kom i en liten ask. Så hon gjorde typ slut, men killen följde efter henne och då råkade han ut för en olycka, och dog i "slutet". Sen när Lexie Grey öppnade halsbandet (hon hittade det, kvinnan hade typ inte ens kollat på det) så var det ett hjärta som man öppnade och inuti var det en lapp där det stod "Will you marry me" OCH KILLEN DOG!!! Fattar hur sorgligt?! :( Oj detta blev ett långt inlägg som mest handlade om Grey's Anatomy- nördvaning? Heh.
Men puss på er nu ska jag fortsätta kolla! :D

Snabb uppdatering

Uppdaterar snabbt som attans. Har blivit sjukt dålig uppdatering idag, för jag har inte mått bra sen jag kom hem från skolan och nu mår jag ännu sämre, har väl gått och blivit sjuk antar jag :( Typiskt. Men iaf, stanna kvar här ändå, kommentera hur mycket ni vill! :D För imorn hoppas jag vara back on track så jag kan uppdatera er mycket bättre okej? :D

Skönhetssömn? Ja tack!

Nu är min data äntligen igång igen! :D Gissa hur glad jag är?! Iaf, eftersom jag inte kunnat ägna nån tid åt bloggen idag så blir det av att svara på era underbara kommentarer och sånt imorn! Då kanske jag även börjar på en ny header och design men vi får se hur det blir med det.
Nu ska jag hoppa i säng man behöver ju sin skönhetssömn! ;)


Nyduschad jag!
G o d n a t t  p å  e r ! :D

Arg

Är arg arg arg arg arg arg arg! Min himla cp- dator funkar inte! Den stänger av sig hela tiden och skit....  den gör så ibland när man har den i soffor eller i knät men inte när man har den på ett jävla bord. Så har väl suttit sedan halv 1 tiden och försökt använda den utan att den stänger av sig men neeej det funkar inte., så jag använder syrrans gamla dator som faktsikt är helt okej :) ´skön att använda o sådär, men VÄLDIGT skitig skärm(!!?)
Nu tror jag inte hon har några bilder på mig på sin dator, haha, så jag ´bjuder på gamla hederliga googlebilder! :D PÅ vad jag ska göra !!  hhihi :) Ni kommer nog inte bli förvånade.....



Haha känner mig inte alls beroende av datan ;)

Grey's vs sömn

Känns sjukt skönt just nu eftersom att både tyskan och mentorstiden är inställd imorgon. Det betyder att jag får sovmorgon och börjar 09:50 :D Är asglad hihi :) men kan inte bestämma mig för om jag ska lägga mig nu och därmed få sova 9 och en halvtimme eller se klart Grey's nu så får jag sova lite mindre än 9 timmar... men vet ni vad jag väljer? Jo jag väljer.................:


Geekvarning va? haha :D

Veckans utmaning 2

Haha gud vad det där var jobbigt!! Så ser man mig sitta och läsa sms också...... jag var bara tvungen ;) Denna utmaningen fick jag av Jennifer.F, så det är alltså hon som är vinnaren! Grattis! :D Hennes blogg hittar ni http://ferriber-rock-girl.blogspot.se/, och den heter http://ferriber-rock-girl.blogspot.se/


Outfit för idag


Japp dagens outfit var det här! Det är bara bilden som får tala i detta inlägg ;)

Ut i solen?

Hejhej godmorgon på er! Lite sent för att säga det kanske men....... Igår blev det jättedålig uppdatering så jag skäms! Men min data var cp hela kvällen så kunde inte använda den :( Så idag blir det bättre uppdatering okej!? :D Nu ska jag fixa lite, sen tvingas man "gå ut i det fina vädret" blöööö... jag som ju vill kolla på Grey's Anatomy!! Men det är väl bara bra att komma ut i solen............ right? ;)
Förresten så är min mobil inlämnad på lagning nu- gratis! :D Och jag har tillbaka den i mina händer på måndag eller tisdag :D


Heheh var bara tvungen! ;D



Mandelbiscotti

Hej där! ;D Har inte blivit uppdatering förräns nu eftersom att senaste ca en och en halv timmen så har jag försökt göra en frisyr som är assnygg, men det gíck ju åt pipan så nu är jag mest bara sur! Men kollar på No strings attached ,fast såg den igår men det är det enda  jag kan göra nu för det är inte jag som har tvn-.. blö.
Men snart när mamma kommer hem ska vi åka in till stan  för att fixa med min mobil!! :D Vi ska åka dit där vi köpte den och se om garantin gäller eftersom den är paj men det var inte direkt jag som pajade den. Annars får vi helt enkelt lämna in den på lagning ;)
Nu ska jag proppa i mig mandelbiscotti :D och fortsätta kolla på filmen samtidigt som jag kollar datan. Känner mig supersocial!


Mihihi♥

Äntligen funkar det!

Jaaa! Är superduperglad, jag kan äntligen använda mina Gimppenslar som jag laddat ner! Allt som krävdes var att ändra en yttepytteliten inställning...... Och här får ni ett resultat med en av penslarna, med en bild på mig till också ;D fast den blev sämst men vill bara visa er själva penseln.


Det är bakgrunden med tejpen som är själva penseln :D
Nu är jag dödstrött så ska faktiskt ta och sova..... hoppas jag sover ut imorn också :D och imorn åker jag och mamma dessutom in till stan för att ÄNTLIGEN fixa med min mobil! Finally
Svarar på era kommentearer imorgon nån gång, är för trött nu... :( Sov gott på er!

Hehe Nu Sitter Vi och Bara är vid fotbolls...

dsc00256 (MMS)

Hehe Nu Sitter Vi och Bara är vid fotbollsplan :-D sen blir de hemkunskap ;)


Dödstrött


- Känner mig lite rolig. Hahah nejdå lugn, jag har inte blivit helt tokig! ;)
Sitter och geekar Grey's, tänkte se ett till avsnitt nu innan jag ska sova. Fast jag är jättetrött och borde väl egentigen sova så jag vilar ut till provet imorn..... men jag vill inte! Jag vill fortsätta kolla på Grey's...... fast jag är jättetrött....... Så ska se ett till avsnitt, sen också gosa ner mig i sängen efter hälften av avsnittet och se klart det i min säng :D så har jag ju nästan gått och lagt mig! Smart va? ;D Godnatt... :) Jag lovar att till helgen kommer uppdateringen vara tipp topp och så bra den bara kan! Sen får ni ju inte missa veckans utmaning på söndag heller! Förslag till vad jag ska göra ger ni HÄR och ni kan även vinna en länkning! Så klicka där nu och läs mer om det och ge mig förslag. Har vi en deal? Bra! :D

Busy night

Tar det rätt slappt just nu! Ska se ett avsnitt av Grey's, sen plugga lite mer SO eftersom det är prov imorn....... och kanske städa rummet. Ja ni ser full kväll..... :(
Slänger in dagens outfit lite snabbt:

Har jeans också men det syns inte, kunde inte stå längre ifrån min webbkamera...... min vanliga kamera är nämligen urladdad så kan inte ladda den förräns imorn hehehe.


Trötter


Blir en tråkbild men är typ världens tröttaste, verkligen sjukt trött.
Så vet ni vad jag ska göra nu? Jo ni gissade rätt, jag tänker sova!!
Puss å hej ! Godnatt på er :)

Pop Explsion Backstage?

Nu är jag superglad! För att nu finns det att man kan
köpa Backstage- biljetter till Pop Explosion!! :D Måste haaa!
Men problemet för mig nu bara är att dem kostar 1500kr....och det har ju inte jag råd med
men jag kan ju säkert övertala mamma och pappa om att dom drar in måndaspengen för mig i 5 månader, så har jag betalat tillbaks till dom så som biljetten kostar. Men grejen är att jag är bombsäker på att jag absolut inte kommer få en systemkamera i födelsedagspresent då som liksom är allt jag alltid velat ha! Så om jag måste välja: mellan att få träffa Eric backstage, få prata med honom , få autograf och ta en bild. Eller att få en systemkamera , så jag kan fota huuuur mycket jag vill och jag älskar att fota :D
så tror jag nog jag väljer kameran..... men ändå så är ju backstage grejen bara typ once in a life time för såna chanser kanske inte kommer ¨på fler av Erics konserter i framtiden. Fattar ni hur frustrerad jag blir?!

Svårt val ärligt talat om jag nu skulle typ "behöva välja".......


Va var det han Saade?


Nu ligger jag i sängen och Ska försöka sov...

dsc00252 (MMS)

Nu ligger jag i sängen och Ska försöka sova. Får se hur det går ;) men är rätt trött så somnar väl fort hoppas jag :) men är lite nervös för tyskaprovet imorgon jag känner verkligen att det Kommer gå åt helvete! Anyway Nu Ska jag försöka få min lilla skönhetssömn :) godnatt, Puss och Hej leverpastej ;) hahahehe


Hotter than fire

Är hemma från dansen nu och har precis ätit middag. Dansen var helt awesome denna gång och höjdpunkten var i slutet när vi fick dansa en liten koreografi till Hotter than fire! :D Snacka om lyckorus♥


Bjuder på videon när jag ändå snackar om låten :D

Hicka

Nu sitter jag här och har helt random fått hicka. Gaah!
Kan väl börja med att säga att det kommer vara dålig uppdatering idag, men ni får kika in här ändå! :)
För ´hela veckan kommer vara helt full rulle, jag har tre prov varav två av dem är imorn! Lite småpanik känner jag! Men som tur är så är det ena provet matte, det behöver man inte direkt plugga till men jag är inte färdig så jag måste fixa det. Sen är det tyskaprov imorn och det kommer väl gå sådär....... Nu måste jag plugga, har knappt en timme på mig att plugga innan jag måste iväg till dansen! Fan också.


Ger er denna under tiden ;D


Regn av roligheter

Gillar du roliga bilder och historier? Gilla i så fall “Roliga bilder” på facebook!


Gillar du roliga bilder och historier? Gilla i så fall “Roliga bilder” på facebook!
Gillar du roliga bilder och historier? Gilla i så fall “Roliga bilder” på facebook!

Gillar du roliga bilder och historier? Gilla i så fall “Roliga bilder” på facebook!
Gillar du roliga bilder och historier? Gilla i så fall “Roliga bilder” på facebook!


Skriver ett snabbt inlägg och bjuder på en...

warp(6) (MMS)

Skriver ett snabbt inlägg och bjuder på en bild :) senare idag Kommer tidsinställt som ni inte får missa ;) men Nu Ska jag gå och ha idrott...


Min dag

Lite kortfattat om min dag.. så ni vet varför jag inte har haft tid för uppdatering!

Först var det såklart skolan, den var helt som vanligt., tråkig, ni vet så som skolan är!
Sen drog jag hem till mig , åt lunch och sen drog jag till Jennifer. Där fick jag agera "modell" åt henne för hon skulle fota massa modellbilder till sin fotokurs :) Hhaha :)
Sen var vi där hos henne ett tag sen drog jag hem. Så ja , det var väl det. Heh!

Nu: så sitter jag och skickar massa låtar till syrran men det går ju sådär eftersom det segar. Håller även på att göra te och rosta macka,som jag sen ska mysa ner till GREY'S med :D Kan det bli bättre?? :P Ja det kan det, om det var Desperate Housewives... haha :) Nejmen mysfaktor 100% iaf! :D



Glöm inte att jag har veckans utmaning! Jag länkar den vars utmaning jag väljer, gå in HÄR för att läsa mer ;)

Wanties


Allt är inte riktigt somriga kläder men men.

Natti natti

Nu ska jag lägga mig precis. Ser på BB också,, tyckte det var bra att Kija åkte ut. Vad tyckte ni?
Förresten är jag jätteglad idag för att min statistik har gått uppåt! Den har vart lite för låg sen jag var i Malmö och inte bloggade nåt. Men blev glad över att se att ni kommetnerade och gick inte på min blogg under den tiden iaf ! Säger jag nu nästan en månad efter haha :)


hehe blir en tandborstebild eftersom jag borstar tänderna........ går ju mycket fortfare än att vänta på att ha borstat färdigt! ;)


Dags igen

Mår inte världsbäst nu ikväll....... så headern får göras en annan dag :(
Nu tänkte jag bara kolla på Grey's . Ta det lugnt liksom.
Svarar på era kommentarer efteråt, om jag mår lite bättre! :)


Nästa söndag kommer det ut så ge förslag! Ni får ju trots allt en länkning om ni vinner..... ;)

Apa

Nu är det på gång. Jag håller på att göra en ny header! :D Eller..... jag ska precis börja. Bättre sent än aldrig...... right? ;)
Sen när jag är färdig med headern eller inte orkar mer ( kanske inte blir klar med den ikväll) så ska jag kolla på Grey's :D Jippijippi yay!
Förresten kan jag tillägga att marängerna inte blev så värst goda.... och det blev liksom för sött så det vart för mycket. Uäh!


Ni kan få garva medans ni väntar på ett nytt inlägg här !

Maränger

Hejhej godmorgon! :D nu sitter jag hos Jennifer tillsammans med andra JEnnifer hihahahiha! Snart ska vi baka också, maränger. gillar inte det så hoppas ändå det är gott för dem påstår att hemmagjorda är godare än köpta...... Hoppas!
Såhäääääär fina hoppas jag att dom blir! ;D Fast det kan man nog glömma............ bilden är tagen från google.
puss och hej leverpastej ! :D

Breaking Dawn

Hej! Förlåt för hur bloggningen har vart på sista tiden :( har blivit så men ska bli skärpning!! I natt sov iaf Jennifer över och igår kollade vi på Breaking Dawn som vi hade hyrt. Älskar filmen, och Twilight- filmerna blir bara bättre och bättre! :D Ikväll sover jag över hos Jennifer så vet inte om uppdateringen kommer vara på topp.
Tänkte duscha nu sen fixa mig osv, ska vara hos Jennifer runt 14:00 nämligen.


hahahahhahahahaa, bjuder på denna!

Här Kommer den sista roliga bilden. Bara j...

warp(2) (MMS)

Här Kommer den sista roliga bilden. Bara jag sn tycker jag liknar en apa/gorilla Här? Haha:)


Haha Här Kommer en till rolig bild jag gjo...

warp(3) (MMS)

Haha Här Kommer en till rolig bild jag gjorde på facewarp men den roligaste lägger jag ut senare:-)


Haha denna gjorde jag i facewarp på mobile...

warp(4) (MMS)

Haha denna gjorde jag i facewarp på mobilen! Har två till ni får hålla utkik efter imorn ;-)


Kolla Bara va tidigt jag Ska upp imorn!!? ...

dsc00236 (MMS)

Kolla Bara va tidigt jag Ska upp imorn!!? Typ. :) så Ska sova Nu är dödstrött och håller på att gäspa sönder så godnatt!


I love skiing

Älskar älskar älskar älskar älskar att åka skidor!! Måste måste måste måste måste åka skidor snart igen........ :D
Bussen dit var rätt långtråkig, allt man ville var ju att komma fram och åka i backarna! Men hemvägen var roligare.. eller början var tråk men sen satte vi oss längre bak där alla andra roliga satt då blev det myckeeet roligare :) vi flummade och garvade och hade hur. kul. som. helst. Här kommer väääärldens bästa skämt som stolta lilla jag kom på!

"Nu är klockan 17:47....... MU!" hahahahahahahahahahahhaahha!!! Fatta hur trötta vi var och är som garvade åt det där!!? Tycker fortfarande det är lite roligt...... :blush: hiuiuhui! :D
Glömde ta nån bra bild när man var i backen så bjuder på en nytagen bild hemifrån istället!? :D:D


Till mitt försvar: jag är trött!!
Nu tänkte jag ta lite middagsrester och äta framför Desperate Housewives säsong 2, som jag btw började titta på i lördags och bara har två avsnitt kvar (tittade bara ett avsnitt igår , annars hade jag sett klart det..) så fatta vilken geek jag faktsikt är.. :) Sen blir det tidig läggdags(typ) och innan dess fika med familjen. Kommer nog i säng runt 1 nån gång. HAHAHAHAHAHAHH FATTA VAD JAG GARVAR NU! Tröttvarning?! :D

Dålig bild men men. Ska strax gå till buss...

dsc00232 (MMS)

Dålig bild men men. Ska strax gå till bussen för att åka hem... Jag skulle kunna åka skidor typ 5 timmar till! Vill inte åka:-(


Sitter på bussen Nu hihi :) kan inte sluta...

dsc00226 (MMS)

Sitter på bussen Nu hihi :) kan inte sluta längta till backen när jag får åka skidor!:) hör av mig till er senare.


05:00

Just nu vid denna tidpunkt ringer mitt alarm.  Så jaaa, detta är...........:


Detta var väl kul? ;) Just nu så stiger jag väl upp också........... usch ja, är säkert dödstrött!! Men kan iaf glädja  ER med att jag kommer sms- blogga från bussen och uppe i Romme! :D Så skit i de tidsinställda.... ;) Ville bara säga det, jag skriver när jag sitter på bussen! :D

Romme imorgon!

Kan inte sluta längta till imorgon, då är det nämligen......... Romme!! :D Vet ni hur mycket jag har sett fram emot det??!! Fast måste lägga mig klockan 8 ikväll för går upp runt 5 imorgon visst låter det kul? eller inte! ;) Men.. kommer iaf bli kul i Romme så! Men vill inte lägga mig vid 8.... men lika bra att jag gör det satt jag får min skönhetssömn :)


Nu resten av min vakna tid ska jag:
- Ladda ner lite låtar till syrran samt dampa ut eftersom att internet är fucktard cp.
- Duscha
- Packa , bestämma vad jag ska ha på mig imorn.......
- Få igång nån mobil eftersom att två av de dåliga jag har är paj just nu
- Göra baguetter (frukosten jag ska äta på bussen imorn!)
- Göra massa tidsinställda till er tills imorgon!!

Ja det är väl typ det ;)

Time for Desperate

Nej men ni glömmer väl inte bort att det är Desperate ikväll va?  Fast har redan sett detta avsnitt, hade sett förra veckans också.. på tv-links. Men ångrar det, supertråkigt när man vet vad som händer!! 

Ni glömmer väl inte?! ;)

btw så började jag se på säsong 2 hhelt från början i lördags... och nu har jag bara fyra avsnitt kvar sen har jag sett klart hela säsongen. Så ni fattar att jag är galen i Desperate Housewives va ? Och säsong 2 har ca 30 avsnitt...............


Nyduschad


Förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen idag! Har vart full rulle hela eftermiddagen, har pluggat ihjäl mig eftersom att vi har två tyskaläxor plus ett prov i NO tills imorn..
Nu har jag iaf hoppas ur duschen och ska fixa det sista sen kryper jag ner i sängen. Tänkte läsa lite av I taket lyser stjärnorna, vi har börjat läsa den på svenskan och den är så grymt bra så jag tog med den hem! :D
Men imorgon när jag kommer hem ska jag fixa mycket med ny design fastän jag inte alls har bra fantasi men lite idéer snurrar ju runt i huvudet.. sen så blir det bättre uppdatering också så det blir ju bra :) Eller vad tycker ni? ;D

Dagens outfit!

Tänkte bara säga att det INTE blir nån mer uppdatering idag , eftersom att internet har vart cp HELA HELGEN, ända sen i torsdags faktiskt. Internet kopplas ifrån var 30:e sekund bokstavligt talat!
Så kommer inte kunna svara på kommentarer heller mer idag.. imorn hoppas jag det blir bättre men det tvivlar jag på. Bjuder på dagens outfit iaf! :D 


puss♥

Veckans utmaning 1


Fick publicera videon själv istället bara för att videofyme är så fucking cp. Ursäkta orden.
Ja här kom nu .. Veckans utmaning! Bilden och ljudet är värdelöst och videon hakar upp sig ibland tyvärr .. men kolla ändå!! :D



Använd aldrig Videofyme

Varning, använd ALDRIG Videofyme, det suger som bara den!! :@ Det står att min video direkpublicerades till min blogg för 32 minuter sen..... men det har den fan i  mig inte gjort! Så iaf, använd aldrig Videofyme......................... .så om nui undrar varför veckans utmaning aldrig kommer upp idag så är det därför. Tyvärr.

Snart

Snart kommer Veckans utmaning ut! Så kika in här om en stund så kommer det ligga ute.. Ni är väl nyfikna på att se vad jag ska göra? ;D
Heh.
Nu ska jag fixa lite inför det, sen ska jag lägga ut det! :) Efteråt blir det Sims eller Desperate.. lutar mest åt Sims eftersom att jag har kollat lite på Desperate idag redan .
Vad gör ni själva idag dÅ? :D

bjuder på en bild så länge, en ful en men som ni får se ändå för att jag är så snäll :) men glöm inte att kolla in här snart ! :D

Dagens/Kvällens outfit


Ska nog snart lägga mig, börjar bli dödstrött!!
Jopp ska ta och sova nu. Först ska jag bara kolla lite saker på datan och sen hoppa ner i sängen :D Skönt att få sin skönhetssömn........ ;)

Vinnare av Melodifestivalen 2012


Jag tycker hennes låt var grymt bra, och hon förtjänade verkligen att vinna! :D Fast tycker hellre Molly skulle ha vunnit men men, tror Loreen kommer långt i Eurovision! Vad tror och tycker ni?! :D

My contribution to keep the house clean


Så helt sant!

Hörni, nu är det bara en timme och tio minuter kvar till Melodifestivalen! Ni ska väl titta? ;)
Det är ju final, det får man inte missa..!!!! :O
Jag ska rösta tusen gånger om på Molly, tycker hennes låt är så sjukt obeskrivligt bra! :D Vem hejar ni på??
Nej nu ska jag spela Sims 3 Husdjur, haha gud vad nörd jag känner mig nu som skriver hela namnet också........

Stirra på google


Dålig stil?

Nu tänker jag börja mitt första inlägg idag,( som jag tänkte börja glatt med men neeeej), med att klaga lite. Ni , iaf vissa!, tar bort mig på Bloglovin', även fast vi faktiskt gjort ett Bloglovin' byte. Så tar ni bort mig ! sen igår så har vissa tagit bort mig, hur dålig stil som helst får jag fan ta och säga!! Om ni nu lägger till mig , VARFÖR tar ni då bort mig? Jag tar ju inte bort er!?

Sådär ja, nu har jag fått det ur mig .
Ledsen att detta inlägg skulle börja sådär men men.

Idag har jag iaf haft det lite datorfritt, gick inte in på datan förrän ca tjugo minuter sen, visst är man duktig? :D Dock har jag kollat på tv hela dagen..................
Iaf; här kommer resten av mina planer för idag!:


Ja ni ser, "mycket" att göra. Så ska sätta på Eric på högsta volym och jobba med bloggdesignen. Har kommit på att bloggen är så grå och dyster, den behöver bli mer........ färgglad!! :D


Top... Model... Sverige...


Yes, myser vid mitt skrivbord (och då är det kanske inte så jättemysigt då men) och gör det som står ovan ;D
Men är dödstrött satt så fort det är slut så ska jag dyka ner i sängen och somna på studs. Vilka planer man har va? :D

Tefat

Nu ikväll har vi ätit pizza (fast jag äter fortfarande) och jag beställde...................................:


............. Tefat!! :D Det är precis likadant som en calzone , MEN som ni ser så är den inte vikt på mitten som en calzone är utan det är ett brödlager över hela istället ! Fiffigt ;)
Vad tycker ni om tefat, ni som har provat det?
Ni andra måste verkligen prova, det är dubbelst så gott som en calzone!!

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar hos  hannalovisasol.se om ett valfritt smycke från additstore.se! :D Gå in på hennes jättefina blogg ni också och tävla! När ni ändå är där kan ni ju passa på att läsa massa inlägg också, hon har grymt bra blogg!! 
 
Klicka på bilden så kommer ni direkt till hennes tävling och blogg! :D

Kony 2012


Se den här. Även om den är 30 minuter lång så se den. För när ni ser den kommer ni bli berörd av det, annars har man hjärta av sten. det är värt att se den så klicka på play, NU. Det är verkligen hemskt det som pågår och genom att dela videon hjälper ni till att göra Kony känd- ni hjälper väl till?

Extrema berg- och dalbanor i världen

   Kingda Ka, New Jersey, USA:
Kingda Ka New Jersey, USA.
Kingda Ka är den högsta av alla världens berg- och dalbanor och den snabbaste i Nordamerika. Den går från 0 to 128 mph på 3.5 sekunder och skjuter upp dig på en höjd motsvarande 45 våningar. Förutom att vara orädd ska du tåla höga höjder också.

Colossus, Thorpe Park, England:
Colossus, Thorpe Park, England // Colossus, Thorpe Park, England (Colossus, Thorpe Park, England)
Den här brittiska berg- och dalbanan nyggdes 2002 och har tio loopar vilket är världsrekordet.

Steel Dragon 2000 Japan:
Steel Dragon 2000  Japan (Steel Dragon 2000  Japan)
Den japanska berg- och dalbanan "Steel Dragon" är en av världens längsta berg- och dalbana på hela 2500 meter. Den har även tre branta backar och två tunnlar. Bara synen av den får det att tokpirra i magen!

Tatsu, Valencia, California:
Tatsu, Valencia, California
Tatsu ligger i nöjesparken Six Flags Magic Mountain i Valencia, California. Det är den enda banan med zero-g roll, vilket är en 360 gradersvinkel på backen med en sväng i mitten.

"Saw- The Ride", Thorpe Park. Storbritannien:
"Saw - The Ride" , Thorpe Park. Storbritannien
Om du har sett filmen, vet du vilka grymma detaljer det handlar om... Åkarna blir fastspända, utskjutna, åkandes under vassa roterande metall-skenor. Bara för de som tål att bli ordentligt skraja.

Jag måste åka dessa berg- och dalbanor!! Visst verkar dem fett med kul?! :D

Fika


Sitter och fikar med mamma och småkollar lite på debatt på tv. Fast det är inte sån intressant debatt...... .
Sen ska jag strax fixa mig sen blir det sängen, är rätt trött och det är ju skönt att få sova ut imorn! Eller sova ut och sova ut, måste ju upp runt 7 men ändå.. ;) Sen imorn i skolan är det nåt himla "hälsosamtal" hos skolsyster, wtf? .. ^^
Förresten hörni, glöm INTE att ge förslag till min veckans utmaning!! :D Bläddra ner så hittar ni det... ;)


Mycket som händer?


Om 2 dagar är det Melodifestivalsfinal!! :D hoppas på att Molly vinner, men det står nog mellan henne, Loreen och Danny!
Och om exakt en vecka åker jag till Romme! :D ;D
Och.. om 1 månad 21 dagar och 9 timmar är det dags för Pop Explosion!!!!!!!!!! :D Life's good ;)
Och om två månader och 7 dagar fyller jag år.. haha :)
Jag är så himla förvånad över att jag inte är trött idag måste jag säga ! Jag som alltid är så trött när jag vaknar, och ligger kvar i sängen i 20 minuter, men idag verkligen flög jag upp ur sängen så fort alarmet ringde, och kände mig jättepigg! Ändå ´somnade jag runt halv 12 igår..
Men det är väl för att jag fick sova ut lite igår ? :)
Nu ska jag äta upp min frukost, fixa lite och sen ska jag dra och möta Jennifer :D

Ni har väl inte glömt...


Ni har väl inte glömt bort att jag kör med Veckans utmaning?! Kommentera bara vad ni vill se mig göra, det visas på söndag!! :D

Grey's Anatomy premiär!


Ledig dag= slappardag

Idag har jag ledigt!! :D Vilket jag berättade igår också ju hihi. Så idag blir en riktig slappardag, med tv, data, Desperate och Grey's! För mig kan det nog inte bli så mycket bättre. Dock måste jag plugga lite SO, som vi fick i läxa bara för att vi är lediga..... Men hoppas det går fort att göra.
Vad gör ni idag? Några fler som är lediga, precis som jag?? ;)


Japp detta blir min dag. Gud vad lat jag känner mig !
Nu ska jag ta och äta lite sen frukost, blir chokladflingor med te :D


Dans

Heejhej bara så ni vet ska jag ju på dans ikväll, därför kommer uppdateringen suga ikväll. För sen efter dansen drar vi hem till mig och Jennifer sover över. Vi är nämligen lediga imorn!! :D najs om ni frågar mig. Men haha nu måste jag visa er en sak..
Detta såg vi när vi såg nån video på youtube!! Haha wtf liksom!? :D

The duck song part 1

Har ni sett denna?! Hur störtskön som helst. Håll utkik så kommer det snart part 2,3,4 :)

Jag ser fram emot...


Sneak Peek


Känner mig snäll nu och visar ena nageln jag målade, en av de två som blev bra! Det var converse jag målade på naglarna, och det är ju hur enkelt som helst, men jag failade... haha , är inte så stadig på handen och har kanske inte världens största händer och därmed inga stora naglar heller för den delen. Men tummen (den ni ser) och ena pekfingret blev bra. Resten blev som sagt epicfail.se! Och sen duschade jag efteråt, då blev ju naglarna ännu värre haha visst är jag smart?! :D Men ska sova strax, ska bara se klart DH. Sen hoppas jag på att somna på stört, ska upp vid tio i 7 imorn , och då ska jag verkligen HOPPA upp ur sängen på DIREKTEN (annars brukar jag ligga som en död fisk i ca 20 minuter innan jag går upp) så jag blir pigg, och skyndar mig att äta frukost, fixa mig i ordning osv satt jag sen har lång tid över att kunna sitta vid datan, nörd som jag är. Men jag måste ju faktiskt blogga!! :D

The girl

Har fått The Girl på hjärnan, ni vet den som Charlotte Perrelli sjöng i årets melodifestival. Herre. Fattar inte hur jag har fått den i huvudet med tanke på att jag bara hört den  en gång!?
Men, nu ska jag vara snäll eller kanske elak om ni tycker så, och göra satt ni också får låten på hjärnan.....


..... det krävs dock att ni klickar på play!! :D

Inte bra inte bra

Kan ju bara ta och säga att naglarna blev inte bra! Så visar ingen bild... det gick asbra i början när jag fixade, och jag tänkte liksom "men kolla det här går ju bra" och "jag är fan duktig på det här" och liknande tankar. Meeeeeen, dem tankarna försvann fort. Det blev helt epicfail.se så ska ta bort det. Problemet är bara att jag inte har nagellacksborttagning här hos pappa.. :/

Bjussar på en bild från tåget till Malmö istället!!
Nu ska jag ägna min dyrbara tid (hah!) åt Desperate Housewives istället, och pappas goda konjaksockerkaka :D

Fixar naglarna

Sitter och ska börja fixa naglarna just nu! :D Till det så blir det Desperate  och även kanske lite Grey's. Fucking perfect :D


Ja, ni får allt ta och se sen vad det blir.. vet exakt hur jag ska göra! :D Men som sagt så visar jag er sen när det är färdigt. Vilket blir rätt sent, jag tänker verkligen göra noggrant :D

Wanties


Är helt inlove i byxorn!! Och tröjorna.. :D Måste. Ha. Fast det är tyvärr rätt dyrt på smartgirl.se så.. men ena tröjan var jättebillig så den kan man kanske satsa på? :D

Jag saknar dig

Nu ska jag ta och lägga mig, ska nog kolla på ett avsnitt av Grey's innan jag somnar också :D Då somnar man som bäst efteråt, haha varning för geek :)
Juste ja! Igår såg jag och Jennifer "Jag saknar dig". Herregud vad sorglig den är!! :( Speciellt en scen, då brast det för mig och jag satt och störtbölade., och så blev det idag också när vi såg Shoobre, fast värre. Jag klarar verkligen inte av sorgliga filmer.

Ta och se den! Ni ångrar er inte.


Bio


Jättebra film, men sjukt sorglig. Se den ni också! Den får fem tummar upp av mig :D (fem av fem då alltså)

Min kväll

Yes detta blir min kväll :D nu ska vi strax gå till bussen så det blir inge vidare långt inlägg ;)

Hur kvinnor kör bil

När jag körde till jobbet idag på motorvägen, tittade jag åt sidan och där kom en kvinna i en sprojlans ny BMW. Hon körde i 120 km/h med ansiktet tätt framför backspegeln och sminkade sig med en kajalpenna.

... Jag vände bort blicken bara för ett ögonblick och när jag tittade tillbaka igen upptäcker jag till min stora fasa att hon är halvvägs över i min fil - fortfarande med ansiktet i backspegeln och kajalpennan i högsta hugg!!!

Jag blev så livrädd att jag tappade min rakapparat som slog min skinksmörgås ur andra handen. I desperationen för att försöka få ordning på bilen igen, som jag styrde med knäna mot ratten, tappade jag mobiltelefonen från örat och den ramlade rakt ner i kaffekoppen som jag hade mellan benen, vilket ledde till ett jättesplash så jag brände stora Lukas och dom runda tvillingar, och när jag skrek högt av smärta tappade jag ciggen som jag hade i munnen och brände ett stort hål i min nya skjorta - och dessutom bröts ett VÄLDIGT viktigt telefonsamtal!!!!

HUR FAN KÖR KVINNOR BIL EGENTLIGEN ?????


Saker jag vill ska hända mig :D

-Att Eric känner igen mig nån gång på nån signering (jag har ju vart på ett par stycken så till slut borde han göra det tycker jag :D)

-Att jag blir 155 innan sommaren, helst 160 (kommer inte hända...)

-Att jag får sjunga en duett med Eric Saade :D (hahah som om det skulle hända)

-Att jag får åka till USA igen :D

Men mest av allt:
-Att jag får en systemkamera i födelsedagspresent♥♥♥


Paradise


Den här sätter sig verkligen i huvudet på en, eller vad tycker ni? :)

Morgonbild...


Med detta lilla konstiga "collage" (vi får kalla det bild istället :D) så börjar jag detta inlägg .
LIlla jag ska ta och äta frukost nu, sen måste jag skynda mig att göra mig i ordning, fixa några tidsinställda och sen ska jag till Jennifer :D Sover över där idag nämligen, och har ni tur så kommer det nåt inlägg därifrån under kvällen, annars är det bara tidsinställda. Puss♥


Nu startar jag igång...


Japp, jag startar igån Veckans utmaning! :D Har länge funderat på det, och nu gör jag det. Så kommentera kommentera kommentera nu! Förmodligen blir det söndag nästa vecka som första utmaningen presenteras men... är ni tillräckligt duktiga och ger mig massa förslag innan nu på söndag så kan jag ju göra utmaningen då! :D Bra va? Så... ge mig idéer :D

Today's


Sen snart kommer lite roligheter! :D Så kika in igen... ;)

Ramlat

Jag är så lyckad, jag ramlade nyss utanför mitt hus och slog i mitt knä.. .gör asont! :(
Men iaf, måste gå om nån minut, för ska ta bussen till Jennifer :D  Kuuul :)
Mer uppdatering kommer senare, har inte hunnit blogga tidiagare idag, eller har väl inte orkat eller glömt bort det snarare. Sen kommer lite roligheter här senare ikväll! :D Så kika in då :)


HAHAHHAHAHHAAHHA fulaste bilden!!! Men hinner inte fixa en ny , så ni får garva lite :D puss på er.

Trött...

Sitter och surar lite just nu :( Såg nyss på RixFms hemsida, jag hade ju tävlat om VIP- biljetter till Erics Pop Explosion . Dem har lagt ut alla vinnare men jag vann inte :( Lite synd bara att dem som vann (det var rätt många) bara var vuxna personer! Alla var 30- 45 år! Såg nån som var 22 och EN som var 5 år. Tycker dem borde variera lite när det gäller åldrarna. Jag menar inte att jag borde ha vunnit att det är därför jag säger detta men seriöst, lite variation kan det ju vara! Plus att de vuxna redan har fått såna här chanser, att få gå på konserter osv. Det har ändå inte alla barn/ungdomar fått uppleva! Men men ska inte klaga över det nu.
Vad gör ni ikväll? :)
Jag har huvudvärk and that sucks. Så ska lägga mig strax, ska väl bara fixa lite saker på datan! Såg förresten Alla älskar Alice med familjen ikväll, den är grymt bra! Lite rolig också haha, men har sett den tusen gånger förut så man vet ju vad som kommer hända ;) :)


Vi äter sent

Nu sitter jag och väntar på att middag ska bli klar! Nåt gott kött med potatis kan det bli godare? :P
Jaa jag vet vi äter sent i vår familj.. vi har alltid gjort det haha :) Alla mina kompisar äter typ vid 5, halv 6, alldeles för tidigt ibland tycker jag! Själv äter vi i min familj middag vid 7, halv 8, ibland blir det mellan 6 och halv 7 också men det funkar! För blir faktiskt inte så hungrig innan, i skolan äter vi vid 12 och efter det tar jag oftast nåt att äta när jag kommer hem också så jag blir som sagt inte hungrig emellanåt :)
Brukar ni också äta tidigt? Eller äter ni sent som jag? :D


Haha denna bjuder jag på för att ni är så bäst :D

Stressssssss

Hejhej! Sitter nu och äter frukost, sen ska jag fixa mig i ordning , och det lär väl ta tio minuter, och Verro kommer snart. Lite småstressad! :/ Så, ska inte blogga för länge nu, detta blev ett litet skitinlägg men nu vet ni att jag lever iaf! ;)
Sen ska vi gå upp till Konsum, jag ska köpa Ballerina Kladdkaka! :D :D :D Vet ni hur sugen jag är på det eller?! :D :P
Men nuu ska jaag göra mig ioooordning ;) . Eller äta upp frukosten rättare sagt ^^


Bjussar på en gamling :)

RSS 2.0