Tha Beach

Nuu ska vi strax dra till stranden och jag ska bada och sola så att jag blir brun brun brun brun bruuuuun! :D Blev rätt brun igår, men måste ju bli ännu brunare:) OJ måste verkligen skynda nu, har bara slappat på hotellet hela morgonen för vi vaknade sent. Ska packa badväskan nu! Puss :)
Hinner inte med bild :((((

Barcelona

Gissa gissa gissa vart jag eee?? BARCELONA! :D Okejj, nu fick ni inte gissa men men :) har gratis internet i våran typ lilla lägenhet vi har hyrt denna vecka så syrran tog med sin data ;D Fast ska ju såklart inte sitta vid den 24/7 fy fan, när man e på semester ska man ju sola bada och shoppa! :D Eller vad säger ni?? :O ;)
Glömde såklart att ta med min kamera så kan inte bjuda på bilder.. :c så det får bli från google istället!!


stranden ;D googlebild o därför e den sämst ^^

men nu ska jag försöka va lite social mot familjen va, såå  hör väl av mig nån gång i veckan eller när vi har kommit hem (på söndag) :)


Mozarella

Sitter just nu och äter mozarella rakt av! Sjukt gott, haha vilken tjockis man e! ;D
Har precis kommit hem från centrum, köpte bland annat en skolavsltuningsklänning tills imorn!! :D Jättefin är den, tycker jag iaf :)
NU ska jag strax ut och typ jogga.. jag och Jennifer håller på med ett typ träningsschema, så att man får bra kondition på 11 veckor! Vilket är perfekt, för min kondition är skitsunkig :(
Näeej nu ska jag väl ut och jogga dårå, bjuder på lite suktbild! ;)


mohahahahaaah! :D


Solbränd

Tjenare! Nu sitter jag och typ gör ingenting, blir snart middag. men efter det ska jag ha lite spa-kväll typ :D ska ta ett lååångt varmt bad, det har man inte gjort på år o dar (typ), och sen ansiktsmask osv :)
Vad ska ni göra ikväll? ;)
    Idag var vi i Raman med klassen, sen när vi slutade skoldagen så stannade jag kvar ett tag med Moa och Jennifer! :D Det var jättesoligt ute och jag hade såklart ingen solkräm med mig (suck..) så nu har är jag solbränd i ansiktet! Tror det iaf, för är röd vid näsan och kinderna......... aja då blir det väl brunt sen iaf! :D
Sen imorn ska jag till centrum med Moa och Jennifer och shoppa lite nödvändiga saker ;) Ska bli bättre med uppdatering btw.


Haha ser ni hur röd jag e?! Nästa gång ska jag fan i mig INTE glömma solkrämen!!

SMS-inlägg


Lugg!

Vet ni vad jag har gått och gjort denna vecka??  Jag har skaffat lugg! :D Vanlig raklugg , och häär kommer biild :D :D


Vad tycks? ;)
Nu sitter jag och kollar på allra sista avsnittet av Vänner :D det är strax slut och då ska jag väl lägga mig.. :)
Imorn vet jag ej hur det blir med bloggningen, för brorsan tar studente så vi ska se på hans utspring och efteråt kommer det lite gäster osv, men får se om jag hinner :D
Sen på lördag blir det nog inte heller bra bloggning för då ska jag dela ut tidningar! Har precis fått jobb som sån där typ reklamutdelare.. för nu ska jag ju spara till en iPhone och en systemkamera , båda kostar 5000 så då kan det ju va bra med lite extra pengar varje månad , förutom måndaspengen! :D
NU ska jag ägna mig åt Vänner- avsnittet.. puss!

My perfect bucketlist


Iiiih, så mycket jag vill göra!! :D De mesta av sakerna tror jag nog jag lyckas göra :D

RSS 2.0