Imagine

Hej på er!
Vet att det inte blivit bra uppdatering men det ska bli bättre. Är inte helt färdig med bloggen än heller, vissa delar av designen, bakgrunden osv. :)
Men det får bli när jag har tid för just nu har vi sjuuukt mycket läxor, känns det som iaf! Kanske beror på att vi aldrig fick läxor alls förra året? 
Min kamera är iaf laddad så ikväll kommer förmodligen dag 2 upp, ni kommer väl ihåg att jag håller på med 30-dagarslista? Haha det har ju gått sådär, men som sagt; kameran har inte varit laddad. 
 
Kärlek!♥

Dance Pause

Hahah har ni hört Dance Pause, den engelska versionen av Dansa Pausa?! Så himla grymt dålig så det finns inte, men ändå så typ älskar jag den!? Här har ni den iaf: 
 

I'll be there in a heartbeat

 
Sitter och lyssnar musik just nu, större delen av min kväll har jag ägnat åt lite Desperate Housewives och till att lära mig spela Young Wild & Free på piano :)
Älskar den låten, och har haft den på hjärnan hela dagen eftresom jag spelat den igår också! :)
Imorn är man ju ledig igen så det är ju najs! Ska in till SÖS vid ett för att röntga handen typ, så dom kan se nåt med skelettet (fattade inte riktigt varför), och efteråt blir det lunch i stan med syrran!
Idag var jag btw och klippte mig! Så här blev det:
 
Inte så mycket större skillnad än förut, bara att jag bara toppat håret denna gång och kortare lugg! (vet att det inte är bäst bild så ni ser bra hahaha)

Bubbles

Hej hopp!
Har varit vaken nån timma , vaknade lite för tidigt tycker jag..
Men men, idag ska jag ju till frisören och sen köpa lite annat och innan dess har jag utvecklingssamtal.
Och nu ska jag dessutom fixa lite med bloggen också, funderar på ny bakgrund och måste fixa rubrikerna, menytexterna osv., det behövs!!
Nu blir det här så tråkigt att det inte kommer nån bild i detta inlägg^^
btw så ska jag ladda kameran idag så då kommer det massvis med bilder :)

My dream hair

Hej nu är jag äntligen tillbaks och bloggar igen!
Har inte bloggat alls i veckan nästan, ska bli bättre nästa vecka! Men med skolan och allt har det väl bara inte blivit av nu... men imorn och på tisdag är jag ledig så då blir det mer tid till bloggen :D
Imorn ska jag dessutom klippa mig och så måste jag shoppa lite, får se om jag lyckas dra med nån kompis som sällskap? ;)
hahaha juste , igår försökte jag klippa min lugg själv och det gick ju lite sådär..! Luggen blev rätt sned... men hoppas frisören kan fixa till det?!
Ska få mitt drömhår en vacker dag, det är så många kändisar som har så perfekt hår så kommer man själv där med sitt .. jaaa operfekta hår ^^
 
Älskar hennes hår!
 

Something

Hej fina!
Just nu mår jag lite sådär, ont i huvet och så åt jag lite för mycket ägg haha så mår lite illa också :/
Men det går väl snart över och en Alvedon löser nog problemet!
Åååhhh blogg.se segar på min data vilket den typ alltid gör, så blir inte så bra uppdatering  just nu......
 
 
 

Norlie&KKV

Hej hopp! Nu är jag här och skriver igen.
Uppdateringen idag har ju varit noll men det har sin lilla förklaring!
Jag har nämligen varit på Grönan och sett Norlie&KKV tillsammans med Verro! :)
Dom var skitgrymma men hann inte filma vilket jag tänkte men sedan i slutet då jag faktiskt ville filma, det var då dom sjöng Där jag hänger min hatt, så cepade mobilen sig så inget filmklipp där inte...
Så kom i alla fall hem för en kvart sen och nu ska jag väl snart sova är  t r ö t t !
 
ni får nöja er med bara låten! ;)

Last day of freedom

Hej på er!
Sitter just nu och kollar på sällskapsresan på tv och nördar Desperate Housewives, heheh. Visst är jag social?
Senare idag runt fyra tiden ska jag och mamma åka in till stan, vi skulle visst titta på nån lägenhet..
Fast vi ska inte flytta än, det kanske blir om typ ett år eller så men det är väl adrig för tidigt att kolla ;)
 

Kräftor

Japp, gissa vad vi ska äta ikväll, kräftor!
Jag har inte ätit det på jättelänge så det ska bli gott!
Och så blir det lite pajer till ocskå, mumsigt :)
 
Just nu ligger dom och kokas, visst blir man sugen?
(lite dålig bild  och mat ser aldrig god ut på bild men men)
 
 

My clothes

Är det bara jag som inte tål Ipren reklamerna?! Jag  a v s k y r  dom! Och den himla låten sätter sig på hjärnan och den är inte ens särskilt bra! Får väl hoppas dom gör bättre reklamer snart.. right? ;)
Idag var jag förresten och shoppade som jag ju nämnde att jag skulle i morse, och detta är vad jag fick med mig hem:Joy singlet
 Agnete shorts
Julie denim trs
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De var ett par till jeans också , med hög midja men min kamera är urladdad så fick ta bilderna från butikens hemsida och där hade dom inte dom byxorna, hahaha!?
Sen ska jag köpa lite mer också så att man har lite tills skolan börjar :)
 

Shopping

Sitter och kollar på nån skit på tv just nu hehe, men snart ska jag nog äta en lite tidig lunch och sen bär det av till centrum för att shoppa! :)
Man måste ju köpa lite nya kläder nu när skolan snart börjar, eller vad säger ni?
Men shoppingen kommer nog gå rätt fort och sedan efter det måste jag städa mitt rum.. men sånt brukar gå fort! Efter det får jag se vad jag hittar på, kanske bara bilr att vila ut så att jag kan läsa ut min jättebra bok.
Den här boken läser jag just nu! En jättebra deckare som jag starkt rekommenderar, men varnar för att det kan vara lite obehagliga mord om man är lite känslig!

Black and white

Heeej!
Är nu hemma från Ung08 där jag har varit hela dagen!
Jag är så efterbliven att det var första gången jag var där haha, och det var kul med massa stånd osv. Dessutom hade dom cupcakes för 10kr! Dom brukar ju alltid vara överdrivet dyra men inte där inte ;)
Ska dit igen på fredag men kanske blir imorn också om jag lyckas släpa med mig nån :) fast kanske blir lite långtråkigt att vara där flere dagar i rad då hinner man ju redan med alltihopa osv...
Slappardag blir det nog imorn istället! Eller om det blir Grönan hahah :)
 
En bild jag har redigerat (till svartitt och så har jag gjort lite andra saker):
 
Man ser inte all annan skillnad så mycket förutom det svartvita men aja :)
Vilken tycker ni blev bäst??
 

Imagine

Äääälskar låten! Är det bara jag eller gillar ni den också??

Somewhere over the rainbow

Hejsan!
Idag har jag suttit hemma hos Jennifer nästan hela dagen, hon har hjälpt mig lite med designen osv och jag var med på veckans utmaning på hennes blogg hahaa! :)
Men designen är inte färdig, har mycket kvar att göra som jag ska fixa ikväll när jag kommer hem. Och ska åka hem alldeles strax och ska börja fixa så fort jag kommer hem!!
 
 

Bubbleroom

Vill tipsa er om en jättebra hemsida, www.bubblerom.se !
Dom har en massa kläder och skor som är jättefina, som man inte kan säga nej till, för både kvinnor och män. Dom får in nya produkter varje dag så det finns alltså alltid ett stort utbud! Bubbleroom är även utsedd till Sveriges bästa butik, så hur bra är inte det då? Deras leverans är alltid jättejättesnabb och det bästa är nog att du har en full ångerrätt inom två veckor att du har köpt din produkt! Och det är ju bra i fall att sakerna inte passar osv.
Sen kan du ju också köpa presentkort där också till nån som du tycker borde handla på bubbleroom! ;)
Men det jag mest kan tipsa om på deras hemsida är nog deras klänningar och skor! Dom är jättefina och klänningarna är väldigt billiga, skorna är inte så farligt dyra heller. Det är i alla fall värt att handla där för det är såååå snyggt och bra kvalitet! Skorna finns i många modeller, en av modellerna är Jeffrey Campbell modeller, fast det är inte Jeffrey Campbell skor utan det är liknande modeller bara men dem är jättesnygga!
Här är mina favoriter av skor jag har hittat på sidan:
 
Have2have Skoletter, Maylis Svart Bubbleroom.se               Have2have Skor, Jessie Vit, svart, blå, röd Bubbleroom.se
Dessa är ju ändå lite
Jeffrey Campell liknande!                       Dessa är jättesnygga!!!
Klicka här för att komma till sidan!

Nymobil.se-

Hej igen! Nu kommer jag med bra grejer här! Jag tänkte nämligen tipsa er om hemsidan www.nymobil.se
Vill du köpa en iPhone 4s? då ska du gå in på denna jättebra hemsida, där dom säljer iPhone 4s billigt med Telenor/3 abonnemang! Så vad väntar ni på? Det är bara att gå in och slå till, för det är grymma priser med just dom abonnemangen!
iPhone 4s som dom säljer billigt!
    Jag skulle lugnt kunna tänka mig att handla från Nymobil, dom har jättefina priser, dom har snygga iPhoneskal man kan köpa också från 99:- men det är inte allt. Dom reparerar iPhones också och man kan även köpa datorer där, så det tycker jag är ett stort extraplus! När jag skaffar min iPhone ska jag verkligen handla på den här sidan, så kan jag ju passa på att köpa ett iPhoneskal på samma gång! Jag älskar att dom har rätt billiga priser för att laga telefoner också och dom reparer telefonerna och skickar även tillbaka dom på samma dag!
Så vad väntar ni på?
 
Klicka här för att komma in!

Reconstruction

Heej!
Vet att det har varit jättesämst uppdatering idag men det ska bli bättre!
Men vet ni vad?
Imorn ska jag göra ny design! Med lite hjälp av Jennifer :)
Är glad också för har äntligen lyckats skaffa Photoshop till min data!!
Så här ska det photoshopas!!!! Hahah men aaa :)
Så imorn kommer det vara mycket huller om buller här på bloggen tror jag så det blir nog förvirrande att gå in här då när jag väl börjat göra om osv men efteråt kommer det vara hur bra som helst!
 
 
Hihiii jag älskar Ben&Jerry, gör inte ni det också? Min favoritsmak är Chocolate Fudge Brownie, jag älskar browniebitarna så oerhört mycket!!
Vilken är eran Ben&Jerry favoritsmak??

Thunder Song

Hejsan!
Sitter och kollade på nån konstig film på kanal 5, Jerry Maguire heter den. Nån som har sett den??
Förresten har ni sett filmen Ted? :D
Den vill jag jättegärna se, det är ju från skaparna av Family Guy också så den kommer vara grym! Jag älskar när dom sjunger The Thunder Song på trailern!
Nån som har planer på att se den som inte har sett den?
Själv måste jag försöka se den snart och inte glömma borta det! För när jag skulle se Titanic i 3D blev det aldrig av för den var ju bara på bio nån månad...
 
Hahah älskar den!!♥

Thunder Song

Hejsan!
Sitter och kollade på nån konstig film på kanal 5, Jerry Maguire heter den. Nån som har sett den??
Förresten har ni sett filmen Ted? :D
Den vill jag jättegärna se, det är ju från skaparna av Family Guy också så den kommer vara grym! Jag älskar när dom sjunger The Thunder Song på trailern!
Nån som har planer på att se den som inte har sett den?
Själv måste jag försöka se den snart och inte glömma borta det! För när jag skulle se Titanic i 3D blev det aldrig av för den var ju bara på bio nån månad...
 
Hahah älskar den!!♥

Jeffrey Campbell inspiration

 

It's going too fast

Hallo-
Nu sitter jag på bussen och har väl hur tråkigt som helst och tvingas sitta med mina apor till kompisar..
neej hahah men tråkigt kommer det nog vara om vi inte har nåt att göra på bussen! Men Jennifer har med sin dator så kan ju alltid fjäska lite och få låna den hihihi :)
Vad brukar ni göra när ni åker bil/buss/tåg långt för att inte ha tråkigt??

Har ni förresten tänkt på hur fort tiden går när man är bortrest?!
Bara nu när vi varit i Dalarna i hela 12 dar så känns det fortfarande som att vi kom igår! Men när nån annan är bortrest, ja då känns det som evigheter och man själv vill bara åka dit för att också få ta del i semestern!! Hahah ja men typ eller hur?
 
Kill tha time!

Movie time

Halloj!
Sitter och kollar på My best friends wedding, sen står det en vinbärspaj i ugnen också så gissa om man kommer tjocka i sig ikväll?! 
Nej ska väl strax fortsätta se på filmen ville bara uppdatera så ni vet att jag lever ;) 
 
 

Popular

Hej!
Nu sitter jag och lyssnar på Eric och gör inte mycket.. hm, ska försöka övertala de andra om att se på nån film nu! får väl se hur det går ;)
Sen imorn måste jag upp vid typ 9, ööööh :( ska hinna packa det sista och lite sådär... För kan inte packa allt på en gång ikväll, tandborste och hårborste mm måste jag ha imorn bitti ju! Och vill helst inte stå och rota runt i min väska...

Det är fett skumt, min resväska är inte lika full nu som  den var när jag kom hit! Och det är inte alls så mycket kvar att packa ner.. tycker jag. Jag har ju shoppat lite och sånt här nere och ändå är den inte så full?
Hihi, imorn kommer den väl i alla fall vara fullsmockad usch!
Blir ju så tungt då! ^^
 
Hell yeah!
 
 

Nymobil.se

hej! kolla detta ursnygga skal jag hittade här.
Det är en helt underbar hemsida där man kan hitt ALLT! Allt ifrån skal, till mobillagning och mobilsäljning. De är billiga med bra kvalitét.
Jag gillar skalen för att dem är fina, hållbara och billiga! Så gå in direkt och köp. Hade jag själv haft en iPhone 4/4s så skulle jag lugnt köpa detta skal:)
De har bra mobiler med bra abonnemang! 3, Telenor och Tele 2. Vem gillar dem inte!? Så gå in och köp mobiler eller tillbehör nu:) ni kommer inte att ångra er!
Fint va? det kostar endast 119:- så gå in på länken ovan  och köp skalet! NU!
 

Two places

HEJ!
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra här uppe, blir väl mest slappardag och så måste jag väl packa, för imorn åker vi hem!
Det går Top Model Sverige maraton på tv3 så det blir väl det man får kolla på ^^
 
Har ni förresten tänkt på hur skönt det kan vara att bara resa bort nånstans? Om man bara vill komma hemifrån typ eller nåt. Och sen kommer man hem och allt är jätteskönt för borta bra men hemma bäst! :)
 

Kort sommarlov

Om två dagar åker jag hem och efter det är det bara 8 dagar kvar tills skolan börjar. Vart har det här sommarlovet tagit vägen egentligen?! Allt jag minns är att jag åkte utomlands, kom hem och nu är det snart skola igen! Helt sjukt, så här snabbt har aldrig ett sommarolv gått förut... Är det bara jag som tycker så?
    Hoppas i alla fall att skolåret går lika fort!!! 
fast det lär ju inte hända... loven går ALLTID fort medans själva skolan går i snigelfart...
 
    Men det är lite kvar på lovet i alla fall och jag har fortfarande lite saker planerade som tur är!
 
- Allsång på Skansen!
- Ung08
- Gröna Lund x 100000000 
- BADA!
Hihihiiiiii :)
 

Gokart!

Hejhejhej på er!

Har blivit dålig uppdatering, sms-blogga funkar inte, inläggen kommer inte fram och jag har skrivit typ fem inlägg och skickat om alla minst två gånger!! Skit eller hur... 
Men vet ni vad vi gjorde igår?!
VI ÅKTE GOKART! :D
Fatta vilken adrenalinkick det var, och det var så kul också! måste åka mer hemma i Stockholm!
Nu börjar man få hemlängtan också lite grann, ska bli skönt att komma hem till min data hahaha, och till vårat wii! :D Hihii typ det jag bryr mig om? Näej men längtar hem till mitt rum och min säng och sånt också. Ska bli skönt att komma hem på söndag! 
 
Det här åkte jag!!!
hade ingen bild så blev googlebild..

Nu ska jag kolla på Gossip Girl och läsa min jättegrymma bok! 
Puss på er jag bloggar senare.
 

Dag 1- min favoritserie

Lugnt Desperate Housewives!♥ älskar den serien, den bästa serien som finns!
http://moromouphotographer.spotlife.se/files/2012/05/watch-desperate-housewives-online_113005256_142664286.jpg
fast hatar att Mike dog i sista säsongen, blööö..

30 dagarslista


Havreflarn

Heej, de här dagarna har inte blivit nån bra uppdatering fastän jag lovade att mobilblogga,..... Men ska bättra mig!
Idag har vi bakat havreflarn, de vart supermumsiga!! dock blev dom liiite failade för alla flöt ihop.... vad duktig man kan vara!
Och ikväll så är Eric med på Lotta på Liseberg, vilket jag absolut inte får missa!!!!! önskar att jag kunde vara där men men that's life.
 
Här va han där 2010, ååååh varför kan jag aldrig vara där när han är där?!
 
 

Tillfällig

Har tillfällig design just nu, den andra tillfälliga var ju hemsk.. inte världens bästa bild, men håll ut med den i tolv dagar i alla fall för direkt när jag kommer hem fixar jag en ny!!

We♥It

Nail Art Gallery - Memorial DaySummerLoveGirls LOVE Sex Toof*ck me in chanel(1) FacebookEmma Illéscute, quote, true, true love - inspiring picture on Favim.comQuotesfuck yeah nail art!(1) Facebook

shopping

Hej!
Är ju i Dalarna just nu med Jennifer och Jennifer, och har inte kunnat blogga alls för internet är lite annorlunda, men får mobilblogga oftare istället! 
De här dagarna har vi mest slappat och igår shoppade vi! :) shoppade inte så jättemycket mina pengar måste räcka till annat också som typ glass godis osv för det klarar jag mig inte utan!!!!
    Kommer komma massa tidsinställda till er också så håll uuuuut! :)
ska nog också börja med såna där 30-dagar grejer om ni fattar vad jag menar heheh. 
i brist på bilder:
 

Dalarna

Nu har jag packat det sista, min resväska är helt fullproppad typ! Haha , så går det när man ska åka bort i tolv dagar.. har ju packat med allt jag äger och har! Nej men typ haha! :)
Nu ska jag bara vänta tills pappa kommer hem så vi kan åka och köpa mat till mig
på bussen och sen måste jag till mamma och städa mitt rum men det går nog fort! Och sen vid tre- tiden ska jag vara hos Jennifer och då åker vi till centralen där våran buss går till Dalarna!! :D
Kul ska det bli kan jag lova er, och kommer försöka hålla bloggen så aktiv det bara går! Sms-blogg tjugofyrasju-
 
bildbrist- ni får en gamling istället! ^^

Jeffrey Campbell

Vad tycker ni om Jeffrey Campbell skor?
- själv älskar jag dom! Ska sparasparaspara till ett par såna!
Här är mina  f a v o r i t e r:
 
 
Aaah gimme!! Eller vad säger ni?!
Sjukt snygga vad tycker ni? :)

RSS 2.0