Nya inköp

Shoppade i torsdags och fredags och dessa två plagg fick jag med mig hem:


Blusen från Cubus ska jag ha på mega imorn! :D

Blogglusten är borta

Uppdateringen har verkligenv art sjukt dålig senaste tiden.. och den här veckan har jag inte ens haft lust med bloggen!! Vad är det med mig?
Men, imorn är det ny vecka och nya tag!
Imorn är det även mega också (136XL) men alla jag skulle ha gått med kan inte gå nu så kommer vara forever alone men kan nog vara med några andra av de i klassen som ska gå :D Igår var det ju Pop Exlosion också åh herregud! Bästa dagen i mitt liv!!!!!!!!!!♥   Mer om det kommer jag skriva om en annan dag för måste ha min sladd till min kamera så jag kan ladda upp bilder för jag hade inte mitt minneskort och bla bla bla , hehe ;)
Nu är det Big Brother som gäller och det ska jag fortsätta kolla på nu! :D   


Några dagar kvar

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se
WOHO!! :D♥

R.I.P Mike

Herregud.. :( nu har jag precis sett kvällens avsnitt av Desperate Housewives.. jag kunde inte sluta gråta jag grät typ hela avsnittet! :O Kan inte fatta att Mike faktiskt dog, varför gjorde dem så för?? det är ändå bara ca typ 6 avsnitt kvar innan DH slutar för gott så varför kan han inte få leva?! :'( Men nu får jag bara hoppas att Bree inte åker fast och att Tom och Lynette blir ihop igen så att  n å n t i n g  blir som det ska vara!!
Anyway nu mår jag skit, har huvudvärk..... :( Så ska ta en dusch och sen sova! Godnatt på er det blir mer uppdatering imorn hoppas jag :)

PS:haha geekrubrik... ^^

Rättegång

Tjobaloba :D Kände för en rolig hälsningsfras ;)
Imorn kommer bli sjukt kul! Är jätte taggad, och vet ni varför? för vi ska åka och se en rättegång med klassen!! :D Eller jaa typ 3-4 st eller 6 kanske det var hihi :) så dom är rätt korta men det blir hela dagen iaf :D men det bästa är nästan att jag därför börjar halv 12 imorn!!! :D Så därför är jag fortfarande uppe vid den här tiden ;) Men ska snart lägga mig så fort jag sett klart Grey's för är jättetrött..
Btw så gick det superbra hos tandläkaren, och jag slipper tandställning :D Hur awesome är inte det?! :D :D

Puss och godnatt på er♥


Hahah bjuder på den här ! Ni kommer väl ihåg när jag la ut den hahah? :D

Veckans filmtips!

Veckans filmtips:


Uppgörelsen, eller 12 and holding som den heter på engelska!

~ En jättebra film som handlar om tre olika personer som är typ bästa vänner med varann, alla tre är 12 år. Den ena personen har precis förlorat sin tvillingbror i en olycka och försöker hota de två som "dödade" honom. En annan person är en tjock kille, väldigt överviktig för sin ålder. Han är med i den där olyckan men överlever, men förlorar lukt och smaksinnet och börjar äta äpplen och bli nyttig och börjar gå ner i vikt. Han försöker få sin familj att göra samma sak, dem alla är överviktiga och morsan vill inte försöka bli nyttig (!!).
Den tredje personen är en tjej som är jättekär i en kille som är 27-30 år nånting. Hon träffade honom via sin mamma som är terapeut och nu träffas dem varje dag för han jobbar i närheten där hon brukar vara., och hon försöker få honom att gilla honom och ha en relation med honom osv. Och hon är bara 12! ~

Ja det där var min lilla beskrivning om filmens handling, hahah kanske inte bästa beskrivningen, men se den !! Okej? För det är en gryyym film! :D


Ett litet livstecken

Jag har insett att jag inte bloggat så mycket de senaste dagarna! eller jaa, jag har inte bloggat alls!
Men det ska bli bättre på det nu, hoppas jag iaf. Idag har jag haft studiedag så kunde ju ha bloggat hur mycket som helst men jag sumpade den chansen
tyvärr. Men imorn blir det b ä t t r e ! :D

Imorn ska jag dessutom till tandläkaren.. då ska det bestämmas om jag ska få tandställning eller inte; nervöst!! Men hoppas jag inte får det, fast ändå så kan det ju vara skönt att få det.. man får ju så fina tänder efteråt :) men jag ska itne få det för att jag har snea tänder , utan för en annan sak. men nu är det ju inte säkert att jag får det då men!
Nu ska jag se klart på Grey's Anatomy och sen sova. Är lite småtrött men det är faktiskt bra att jag är trött för då kommer jag somna fort fastän jag la mig halv 2 igår! :O


Haha passade på att hitta en rolig tandläkarbild på google! hahah :D


Kvällen

Bjuder på kvällens lilla outfit! Hade släktmiddag och firade brorsan som har fyllt år så det har vart full rulle här ikväll. Därför dålig uppdatering också :(


Dagens planer!

Idag blir det full rulle :D Typ ;) jag och Jennifer åker in till stan för jag ska äntligen hämta min mobil från lagningen!! :D Och sen måste jag köpa svarta chinos också det nämnde jag ju för er förut att jag behövde  va? :)
Anyway så blir det inte världsbäst uppdatering och nästa gång jag hör av mig kan bli klockan 6 ikväll..... :( Men nu ska jag äta min väldigt väldigt väldigt tidiga lunch (!!) och fixa mig så puss på er!


Har lite bildbrist så det blir den här istället hahaaha :D


Just so you know

Mår skit idag, verkligen skit..... huvudet känns som att det ska explodera, och då har jag blivit hängig också.. mår illa också så ja. men nu vill ni nog inte höra om vad jag är för sjuk?
men det blir inge mer bloggning idag. puss på er!

typ så här känner jag mig nu ..

Nu blir det roligt igen

Svensson frågade Larsson:

- Har ni kassaskåp hemma hos er?

- Nej, vi har värdesakerna i badrummet!

- BADRUMMET?

- Javisst! Vem kan ta sig in där när man har 3 tonårsdöttrar?


Hahah läs texten, klockren! :D



En man sitter och ser på film, biter naglar och ropar:

-"Nej!!! Neeeeejjjj, gå fan inte in i den kyrkan!!!"

Frun frågar:

-"vad för slags skräckfilm är det du ser på?"……

Mannen svarar:

-"Vår Brölloppsvideo "!!




Ja jag lever

Tänkte informera er om att jag lever. Har bara inte blivit nån uppdatering idag, planet från Köpenhamn landade vid 18:00 och kom hem runt 8- tiden.. och sen har jag bara slappat., så hoppas ni har förståelse för att jag inte bloggat :) Nu är jag dööödstrött så ska bara se klart på Scrubs och sen ska jag hoppa direkt i sängs! Det svider i ögonen så trött jag är..... så godnatt mina fina läsare♥


Haha mupp! :D


Part 3


Nu kommer The duck song part 3!  Ni måste ju bara älska den.. :)

Har precis kollat på harry potter. Kunde i...

Har precis kollat på harry potter. Kunde inte sluta böla i slutet, jag såg på halvblodsprinsen så ni vet ju hur den e (ni som kollar på harry potter) och jag grät i slutet när typ hela skolan tänder ljus med sina trollstavar för att typ hedra, men usch den e sorglig :( men Ska sova Nu! Godnatt på er :)


Wanties från H&M


Svarta chinos som jag hoppas att jag köper här i Malmö!! :D




Idag är det...... Påskafton!!!!!!! :-D då ...

Idag är det...... Påskafton!!!!!!! :-D då får man kilovis med godis haha. Har ni fått än? Inte jag :-( hör av mig sen Puss.


Some die young

Halloj! Tjohoj! :D Lite hälsningsfraser var det här! Vad gör ni idag? ?Själv vet jag ju inte vad jag gör, för detta är ett tidsinställt som jag faktsikt skrev i onsdags. Mmm :) Men jag hoppas att jag är och shoppar chinos! För har försökt övertala mamma... dessutom behöver jag det på dansuppvisningen satte..... ;)
 
Himla bra låt!!♥

Funny funny funny







Helt rätt för jag fattar inte den här.......






En man går in på macken och köper kondomer och sedan går han ut högljutt skrattande. Mackföreståndaren räknar att mannen måste vara galen.

Dan efter kommer mannen in på macken igen och köper kondomer. När han går ut skrattar han besinningslöst.

Mackföreståndaren säger till sin medarbetare:

- Om den där typen kommer in igen vill jag att du följer efter honom och ser var han går.

Dan efter kommer mannen in på macken igen, köper kondomer och går iväg gapskrattande. Mackföreståndaren skickar iväg sin medarbetare för att följa efter mannen med det märkliga beteendet. En timme senare kommer medarbetaren tillbaka.

- Vart gick han? frågade mackföreståndaren.

- Hem till dig...


Ja kolla va jag Sitter och snaskar i mig H...

dsc00284 (MMS)

Ja kolla va jag Sitter och snaskar i mig Här i bilen! Gott gott gott :D


The duck song part 2


Jaa ni kommer väl ihåg att jag la ut part 1 för några veckor sen? :D
Haha älskar när dem sjunger "Til' the very next day! bum bum bum bum bum bum" Haha :D

I wonder where you came from

Ska städa städa städa rummet  nu, det vill säga bara plocka undan kläder på golvet hahah :D Så måste jag packa också eftersom vi åker till Malmö imorn, med bil. Det blir rätt najs faktiskt, så kan man bara slappa med iPoden med sig i bilen, that's life! :D Sen tar jag självklart med min dator så jag kan kolla film. Men som vanligt finns inget internet hemma hos morfar så kommer inte blogga utan jag fixar tidsinställda ikväll , visst e jag smart ? :D Men då får jag skynda för Grey's börjar om 45 min...


Bad hair day

Usch usch usch mår dåligt just nu :( Typsikt hoppas jag mår bättre senare och inte är sjuk! Vill inte......
Så det där med att svara på kommentarer blir nog inte av idag :( :( :( Men en annan dag, imorn blir det bilen till Malmö så ikväll ska jag försöka fixa massa tidsinställda.
Men nu ska jag gå och göra det mest underbara man kan göra när man är sjuk:
Gosa ner i soffan till Grey's Anatomy med apelsinjuice och choklad!! :D


Mihihi! Dock äter jag från en aladinask♥

Desperate Housewives

Har käkat cupcake, spillt pepsi i sängen och nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives! :D Skön kväll. Efter Desperate blir det att somna direkt, är helt slut efter dansen ikväll! Missade ju förra gången, så det var rät mycket att ta igen..

Vad gör ni själva nu ikväll då? ;) Nån mer som tittar på Desperate Housewives ?? :D Det är ju världens bästa program ever inte the world♥♥
Vet att inget den där veckan har blivit bra, med uppdatering, design osv.. men det ska bli bättring! Imorn är gitarren inställd så då ska jag hem på dirren och fixa med bloggen , på heder och samvete!
Oj nu sluttade Desperate Housewives, så ska sova :D Godnatt♣


Simning

Om en stund så blir det bussen till Torvalla , det blir simning där ´med skolan. Öööh, orkar inte! Dessutom var jag ju tvungen att gå upp tidigare, för måste hinna med bussen. Mår inte så bra just idag heller, vet inte vad det är men känner mig konstig, lite halvdålig men skan simma ändå, lika bra att få det gjort annars får man säkert göra nån annan dag.....


Just nu ;) Måste skynda lite nu för min buss går om 11 minuter!!


Skyview


Japp detta är vad vi gjorde idag innan middagen i stan! Vi åkte på Skyview, alltså åkte upp till Globens tak! :D Jättespännande, fin utsikt och så.. man såg enda till Grönan, så nu längtar jag tills i sommar då jag får åka dit, vill åka Insane... gaaaah!

April april

Japp idag är det ju första april! Blev ni lurade? Det blev jag! Och varje gång glömde jag bort att det var 1:a april, visst är jag smart? hahah :)
Förlåt också för hur dålig uppdatering det har blivit den här veckan, och har ju inte alls svarat på era kommentarer! Förlåt för det, men imorn slutar jag runt halv 12, då ska jag direkt hem och fixa och dona med bloggen okej? :D
Sen är det ju lite mer saker som kommer hända imorn också, brorsan fyller år så det blir middag i stan! Och en annan grej vi kommer göra där också, men det får ni veta imorn............... ;) Fast, kan hända att ni får veta det på tisdag, får se hur jag gör! :D
Nu ska jag faktiskt ta och vara lite social, blir att se på Pang i bygget med pappa! Inte så mycket socialare än att sitta vid datan.


Puss på er , och godnatt!, för detta blir sista inlägget för ikväll. Sorgligt jag vet ;)


Nedgosad i sängen Nu med Hungerspelen = my...

dsc00278 (MMS)

Nedgosad i sängen Nu med Hungerspelen = mysfaktor 100%


RSS 2.0